zamknij
Cinemas

Obecnie niedostępne

3-daniowa kolacja dla 2 osób za 69,99 zł i więcej opcji w restauracji Podniebna Uczta w Bielsku-Białej

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

W ramach kolacji prócz rozgrzewającej zupy skosztować można makaronów czy pizzy, smakowicie kończąc wybranym deserem

O tej ofercie

Wybierz 1 z 3 opcji

3-daniowa kolacja

  • 69,99 zł zamiast 110 zł za kolację dla 2 osób
  • 134,99 zł zamiast 220 zł za kolację dla 4 osób
  • 199,99 zł zamiast 330 zł za kolację dla 6 osób

W skład kolacji wchodzi:

  • zupa,
  • danie główne (w tym sałatki, makarony, dania obiadowe, pizza),
  • deser.

Przykładowe menu:

Zupy:

  • rosół domowy z makaronem
  • barszcz z uszkami

Dania główne:

  • łosoś pieczony, szpinak czosnek
  • polędwiczka wieprzowa z sosem borowikowym , kluski śląskie
  • pierogi z mięsem
  • spaghetti marinara aglio olio
  • sałatka grecka

Desery:

  • Malinowa Chmurka
  • ciasta domowe
  • naleśniki na słodko

Pełne menu znajdziesz tutaj.

Warunki

Groupon ważny przez 1 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 3 groupony, ale wykorzystać maks. 2 groupony. Oferta nie dotyczy dań na zamówienie. 
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 535 950 225
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Podniebna Uczta

Podniebna Uczta to restauracja, w której warto rozpocząć dzień od dobrej kawy i śniadania, a zakończyć wspaniałą kolacją. To miejsce na spotkania towarzyskie i rodzinne. Wnętrza restauracji urządzone są w kimacie lotnictwa, co dodaje oryginalności.

W lokalu gościom oferowane są potrawy przygotowywane ze świeżych, sprawdzonych składników oraz aromatycznych przypraw. Smakosze dobrego jedzenia mogą tu skosztować m. in. steków wołowych, pstrąga czy pizzy z pieca opalanego drewnem, a spotkania przy kawie umilają słodkie ciasta.