Wyróżniki
Nawet 56 smakowitych kawałków sushi w wielu kompozycjach – z grillowanym łososiem, tatarem, warzywami i więcej
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: japońska
Zestaw set Chisai – mały (26 szt.):
- hosomaki z ogórkiem 3 szt.
- hosomaki z rzepą 3 szt.
- futomaki beji 6 szt.
- futomaki surimi 6 szt.
- uramaki grill sake 8 szt.
Zestaw set Heikin – średni (38 szt.):
- hosomaki z ogórkiem 3 szt.
- hosomaki z rzepą 3 szt.
- futomaki beji 6 szt.
- futomaki surimi 6 szt.
- uramaki grill sake 8 szt.
- futomaki sake tatar 6 szt.
- futomaki pasta tuna 6 szt.
Zestaw set Oki – duży (56 szt.):
- nigiri sake 4 szt.
- hosomaki z ogórkiem 6 szt.
- hosomaki z rzepą 6 szt.
- futomaki beji 6 szt.
- futomaki surimi 6 szt.
- uramaki grill sake 8 szt.
- futomaki sake tatar 6 szt.
- futomaki pasta tuna 6 szt.
- uramaki surimi tempura 8 szt.
Warunki
Sushi Point
Działający od 2013 roku lokal specjalizuje się w przygotowywaniu najbardziej charakterystycznego dla kuchni japońskiej przysmaku – sushi. Warto wspomnieć, iż skosztować można tutaj nie tylko jego klasycznej wersji, ale także sushi fusion, w którym tradycja łączy się z dobrodziejstwami innych kultur. Oprócz sushi na miejscu serwowane są dania kuchni azjatyckiej, w tym tajskiej czy koreańskiej. Lokal oferuje również Live Sushi (czyli możliwość wynajęcia jednego z Sushi Masterów w wyznaczonym przez gości miejscu, np. na przyjęciu) oraz Body Sushi (japońska tradycja podawania sushi na kobiecym ciele, która pozwala połączyć doznania smakowe z estetycznymi). Restauracja dowozi zamówienia dla firm, na spotkania biznesowe, integracyjne, przyjęcia okolicznościowe oraz szkolenia. Jako propozycję uzupełniającą catering Sushi rekomenduje Finger Food.