Brak nowych powiadomień

Restauracja Autorska Pasjami

Plac Konstytucji 3 Maja 3, Sopot

Menu degustacyjne dla 2 osób od 149,99 zł w Restauracji Pasjami w Hotelu Rezydent 5* w Sopocie

Wybierz opcję

Wyróżniki

W menu m.in.: krem z młodego selera i pieczonych gruszek, filet z sandacza z młodymi ziemniakami, smażonymi warzywami i sosem maślanym

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
G
grzegorz
16 Oceny3 reviews
czerwiec 10, 2020
idealnie
M
Marzena
1 Oceny1 reviews
marzec 4, 2020
Przepyszne jedzenie, bogaty wybór win, fantastyczna obsługa. Miejsce do którego chętnie wrócę.
E
Ewelina
1 Oceny1 reviews
luty 10, 2020
Super obsługa, fajny klimat.
T
TomaszTOP REVIEWER
10 Oceny5 reviews
styczeń 29, 2020
Pyszna kuchnia, profesjonalna obsługa, świetny klimat! Polecam!
A
Adasm
1 Oceny1 reviews
grudzień 3, 2019
Polecam ze względu na wystrój, atmosferę, bardzo smaczne, elegancko serwowane dania i profesjonalną obsługę.
A
Anna
7 Oceny3 reviews
październik 28, 2019
Eleganckie, kameralne miejsce, doskonałe, nietuzinkowe menu i przemiła obsługa. Odwiedziny w tej restauracji to czysta przyjemność nie tylko dla podniebienia. Polecam!
B
BożenaTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
23 Oceny14 reviews
lipiec 26, 2019
Bardzo smacznie elegancko podane miła atmosfera
A
AnnaTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
23 Oceny11 reviews
lipiec 24, 2019
Jak zawsze przesympatycznie i z klasą. Jedzenie bardzo smaczne, zwłaszcza gnocchi :)
Zobacz wszystkie opinie

W skrócie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: europejska
  • skład oferty: menu degustacyjne dla 2 osób

4-daniowe menu degustacyjne:

  • amouse bouche : Gnocchi truflowe w emulsji maślanej z kruszonym parmezanem
  • zupa: Krem z młodego selera i pieczonych gruszek z oliwą ziołową i prażonymi pestkami dyni
  • danie główne do wyboru: Filet z sandacza podany z młodymi ziemniakami, smażonymi zielonymi warzywami i sosem maślanym lub pierś kacza sosu-vide podana z karmelizowanym kalafiorem, smażoną cykorią i sosem z czerwonej porzeczki
  • deser: Karmelizowany rabarbar pod maślaną kruszonką z lodami pistacjowymi

6-daniowe menu degustacyjne:

  • amouse bouche: Gnocchi truflowe w emulsji maślanej z kruszonym parmezanem
  • zupa: Krem z młodego selera i pieczonych gruszek z oliwą ziołową i prażonymi pestkami dyni
  • danie rybne: Filet z sandacza podany z młodymi ziemniakami, smażonymi zielonymi warzywami i sosem maślanym
  • intermezzo: Sorbet cytrynowy z Prosecco
  • danie mięsne: Pierś kacza sosu-vide podana z karmelizowanym kalafiorem, smażoną cykorią i sosem z czerwonej porzeczki
  • deser: Karmelizowany rabarbar pod maślaną kruszonką z lodami pistacjowymi

Warunki

Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 11 grouponów, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 10 przekazać jako prezent. Oferta ważna w lokalu od poniedziałku do soboty + niedziele od godz. 18. Terminy wyłączone: : 24 i 25.03.2020, 01-02.04.2020, 7.04.2020, 14.04.2020, 21.04.2020. Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. 
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 58 555 58 45 lub 58 555 59 04 z podaniem kodu zabezpieczającego. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem – w przeciwnym razie groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Pasjami w Hotelu Rezydent 5*

Zlokalizowana w sopockim Hotelu Rezydent autorska restauracja wyróżnia się stylowym wnętrzem i finezyjną kuchnią. Pasjami… to miejsce, które przykuwa wzrok aranżacją przestrzeni (jasne, pastelowe tonacje, szklany sufit, wykładziny wyrabiane na zamówienie, haftowane zasłony z duńskiego weluru, włoskie meble, belgijskie ozdoby i lampy z Francji) oraz niebanalną ofertą kolacji w 9 odsłonach.

W wykwintnym menu polecane są np. aksamitny krem z pieczonego czosnku z maślaną grzanką i oliwą orzechową, pieczony sandacz podany z duszonymi warzywami i kluskami w sosie kurkowo-estragonowym czy też fondant czekoladowy z kozim serem, sosem wiśniowym i lodami waniliowymi. Dodatkowo w restauracji organizowane są przyjęcia okazjonalne, a w każdą niedzielę – bufety rodzinne.

Więcej informacji dostępnych na Facebooku.

Restauracja Autorska Pasjami

Restauracja, Restauracje Polska