100%
Wyróżniki
W ofercie gruzińskie pierogi z nadzieniem mięsnym lub serowym wraz z sycącą, aromatyczną zupą
Komentarze klientów Groupon
100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie komentarze klientów Groupon pochodzą od osób, które skorzystały z oferty tego Partnera. Prośby o wystawienia komentarza są wysyłane mailowo do klientów, którzy zakupili ofertę.O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: gruzińska
- skład oferty: chinkali + gruzińska zupa dnia dla 2-4 osób
- link do menu
- oferta ważna: na miejscu i na wynos
- restauracja codziennie gotuje inna gruzińską zupę z poniższych:
- charczo – tradycyjna gruzińska zupa z wołowiną, ryżem i przyprawami. Podawana z lawaszem dedaspuri
- gufta – aroamtyczna zupa z kulkami mięsno-ryżowymi, ziemniakami, pomidorem i ziołami. Podawana z lawaszem dedaspuri
- ostri – wołowina duszona z warzywami i przyprawami w sosie pomidorowym. Podawana z lawaszem dedaspuri
Dostępne chinkali:
- z wołowiną i wieprzowiną (6 szt.)
- z baraniną (6 szt.)
- z serem (6 szt.)
Warunki
Oferta przeznaczona tylko dla nowych klientów. Groupon można zrealizować na miejscu i na wynos. Wymagana rezerwacja z min. 24-godz. wyprzedzeniem. Podczas rezerwacji należy podać kod zabezpieczający. Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 452 347 498. Dni i godziny otwarcia lokalu: wt.-niedz. 10:00 - 20:00. Brak możliwości realizacji Grouponów 13.02 oraz 14.02.2023r. Po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Groupon ważny przez 2 mies. od daty zakupu i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony. Limit grouponów do wykorzystania na 1 osobę: 1. Limit grouponów, które dodatkowo można przekazać jako prezent: 1.
Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.
Gogicz – kuchnia gruzińska
W położonym nieopodal Starego Miasta lokalu spróbować można dań i przysmaków kuchni gruzinśkiej. Gogicz – kuchnia gruzińska oferuje swoim gościom kilka kompleksowych gruzińskich obiadów, a także pełne menu z rozmaitymi potrawami i przystawkami. Wśród wielu smakowitych propoyzycji, wyróżnić można m.in. pierożki chinkali, placek chaczapuri, rolki bakłażana z orzechami i granatem, tradycyjną zupę z wołowiną, ryżem i przyprawami.