zamknij
Do 25% zniżki na oferty Twoje miasto z kodem TAJNY. Dziś koniec.
Najlepsze z Groupon

ul. Gdańska 3A lok. 2, Kraków

Uczta morska (od 59,99 zł) lub z krewetkami (od 84,99 zł) w Fish House Seafood

Wybierz opcję
Ponad 10 odsłon dziś, więc działaj teraz!

Wyróżniki

W ramach oferty m.in. surimi w panko, tilapia w tempurze, krwetki ebitiger w tempurze

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
P
Paweł
1 Oceny1 reviews
październik 30, 2021
Przestrzegam. "Uczta dla dwóch osób" okazała się jedzeniem na jeden talerz. POŁOWA zamówienia to ziemniaki. Uczta morska? Bardziej jak ziemniaki dla jednej osoby. Reszta owoców morza? Dwie krewetki, dwie pałeczki krabowe i dwa (mu akurat dostaliśmy trzy! Co za szczęście!) Krążki z kalamara. WSZYSTKO w panierce. Ciężko mi uwierzyć, że zapłaciłem 48zł za talerz ziemniaków i kilku dodatków w panierce i to jeszcze w PROMOCJI. Ludzie którzy płacą za to pełną cenę na pewno są super zadowoleni.
P
Piotr
2 Oceny1 reviews
marzec 17, 2021
Pyszny zestaw krewetek dla dwóch osób, świeżo przygotowane, smaczne frytki i ćwiartki oraz sosy, wszystko porządnie zapakowane, POLEACAM!
M
Monika
1 Oceny1 reviews
październik 14, 2020
Pyszne sushi <3
M
Maria
1 Oceny1 reviews
październik 9, 2020
Rewelacja! Mega pyszne , chrupiące owoce morza! Polecam skosztować ) Nie jadłam nigdy jeszcze takiej pychotki!

O tej ofercie

Szczegóły:

  • oferta na wynos lub w dostawie
  • rodzaj potrawy: ryby i owoce morza
  • skład oferty: uczta morska lub z krewetkami dla 2, 4 lub 6 osób

Uczta owoce morza:

Dla 2 osób:

  • kalmar w panko - 2 szt.
  • surimi w panko – 2 szt.
  • krewetki ebitiger w tempurze – 2 szt.
  • ćwiartki ziemniaczane x 1 porcja ( 200g.)
  • sosy 100 ml x 2 porcje ( spicy mayo, mango.)

Dla 4 osób:

  • krewetki ebitiger w tempurze – 8 szt.
  • kalmar w panko – 4 szt.
  • surimi w panko – 4 szt.
  • tilapia w tempurze – 4 kawałków.
  • frytki belgijskie x 1 porcja (200 g)
  • sosy x 2 szt. (spicy mayo, imbirny)

Dla 6 osób:

  • krewetki ebitiger w tempurze – 6 szt.
  • tilapia w tempurze – 6 kawałków.
  • krewetka grilowana – 6 szt.
  • kalmar w panko – 6 szt.
  • frytki belgijskie x 2 porcje ( 400g.)
  • paluszki rybne - 6 szt.
  • sosy 100 ml x 3 porcje (spicy mayo, imbirny, sweet chilli)

Uczta z krewetkami:

Dla 2 osób:

  • krewetki ebitiger w tempurze – 10 szt.
  • frytki belgijskie x 1 porcja (200 g)
  • ćwiartki ziemniaczane x 1 porcja (200 g)
  • sosy 100 ml x 2 porcje (sweet chilli, czosnkowy)

Dla 4 osób:

  • krewetki ebitiger w tempurze – 8 szt.
  • krewetki ebitiger w panko – 8 szt.
  • krewetki ebitiger smażone na grillu – 8 szt.
  • ćwiartki ziemniaczane x 2 porcje (400 g)
  • sosy 100 ml x 4 porcje (spicy mayo, imbirny, czosnkowy, mango)

Dla 6 osób:

  • krewetki ebitiger w tempurze – 12 szt.
  • krewetki ebitiger w panko – 12 szt.
  • krewetki ebitiger smażone na grillu – 12 szt.
  • frytki belgijskie x 2 porcje ( 400g.)
  • ćwiartki ziemniaczane x 2 porcje ( 400g.)
  • sosy x 5 porcje (spicy mayo, imbirny, czosnykowy, mango, sweet shilli)

Warunki

Groupon ważny przez 3 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Zamówienia są realizowane w godzinach od 12:00 do 22:00.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 790 884 997. Po przybyciu należy przekazać kod zabezpieczający. Zamówienia można składać: codziennie od 11:00 do 21:00.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Fish House Seafood

Działająca na terenie Krakowa restauracja specjalizuje się w daniach z udziałem owoców morza oraz ryb. Składniki dostępne w Fish House Seafood pochodzą od polskich producentów, zaś ich obróbką i przygotowaniem zajmują się doświadczeni kucharze z prawie 10-letnim doświadczeniem. Na miejscu można spróbować też dań przyrządzanych na kamieniach wulkanicznych lub na japońskim grillu Robatayaki.