Restauracja serwuje dania kuchni polskiej i międzynarodowej, które są przygotowywane z naturalnych i świeżych produktów
W menu np. tatar z polędwicy wołowej, żurek na domowym zakwasie, pierogi z pieczoną kaczką, jabłkiem i majerankiem, modern burger, szarlotka
Składająca się z 4 dań kolacja w wybranej wersji; pomysł na wspólne wyjście we dwoje
Dania kuchni staropolskiej według tradycyjnych receptur, w menu m.in. żurek z ziemniakami i kiełbaską, befsztyk z sosem myśliwskim i więcej
W menu np. tradycyjny barszcz biały z wędzoną słoniną, comber z sarny z musem owocowym, pączek domowy z jajeczną pianą i prażonym migdałem
W ofercie: przystawka, zupa, danie główne i deser w dwóch kompozycjach degustacyjnych
Okazja do skosztowania np. kulek ryżowych z grzybami, fileta z troci w panierce ziołowo-parmezanowej z warzywami, ciasta daktylowego
Przykładowy zestaw: policzki wołowe z pieczonymi ziemniakami, brukselką i sosem oraz lody waniliowe z gorącymi malinami
W menu polskie specjały, np. żur na własnym zakwasie z jajem i kiełbasą, pierogi ruskie, golonka z chrzanem, naleśniki z serem białym