zamknij
Do 30% zniżki na urodę i fajne aktywności z kodem 2W1. Dziś koniec.

Poznańska 5, Warszawa

Francuska kolacja z 4 dań dla dwojga za 130 zł w Bonjour

Wybierz opcję
Ponad 20 odsłon dziś, więc działaj teraz!

Wyróżniki

Zlokalizowany w Śródmieściu lokal specjalizuje się w daniach kuchni francuskiej

Komentarze

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: francuska
  • skład oferty: przystawka, zupa, danie główne, deser
  • oferta ważna na miejscu

Menu do wyboru:

  • przystawki do wyboru:
    • tatar z polędwicy wołowej, oliwa szczypiorkowa, kapary, musztarda francuska
    • pâte z kaczych wątróbek, brioche, domowa konfitura, tymianek, orzechy
  • zupy do wyboru:
    • francuska zupa cebulowa, grzanki, ser gruyere
    • krem dyniowy, pigwa, syrop z kwiatu bzu
  • danie główne do wyboru:
    • pierogi z kaczką, sos porto, orzechy
    • ślimaki po burgundzku, pieczywo
  • deser:
    • desery są sezonowe, trzeba zapytać kelnera o dostępność

Warunki

Groupon można zrealizować na miejscu. Wymagana rezerwacja z min. 24-godz. wyprzedzeniem Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 791 462 281. Podczas rezerwacji należy podać kod zabezpieczający. Oferta nie łączy się z innymi promocjami lokalu, nie obowiązuje na lunchowe menu. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon. Limit grouponów do wykorzystania na 1 osobę: 1. Limit grouponów, które dodatkowo można przekazać jako prezent: 1. Groupon ważny przez 1 mies. od daty zakupu i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony. Po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.

Bonjour

Na tych, którzy lubią dobrze zacząć dzień, Bonjour czeka już od rana ze śniadaniową propozycją. Menu jest sezonowe i inspirowane kuchnią francuską, więc o poranku delektować się można np. tostem, jajkami po benedyktyńsku czy croissantem i świeżo parzoną kawą. Nieco późniejszą porą szef kuchni może zaserwować ślimaki z patelni albo pierogi z kaczką confit. Ciekawą opcją są też brunche, w trakcie których można skosztować nowych kompozycji smakowych. Na deser warto skusić się na makaroniki.