W ofercie burgery z 170 g wołowiny, np. Extra Ringer z krążkami cebulowymi, Ćwierćfunciak z cheddarem i bekonem, Sweet Heinz z ananasem
W menu królują mięsne dania z rusztu i burgery; poza nimi goście mogą spodziewać się licznych kulinarnych niespodzianek
W menu np. burger Bacon z soczystą wołowiną, serem cheddar i bekonem lub Madame Chicky z grillowaną piersią kurczaka i jajkiem sadzonym
W menu np. burger Super BBQhater z wołowiną, bekonem, serem, sosem barbecue i warzywami lub burrito Corrida z dodatkowym guacamole
Stek z polędwicy wołowej z fasolką szparagową i masłem ziołowym
W menu np. burger Arizona ze 100% wołowiną, Montana z pastrami wołowym, Illinois z piersią kurczaka, Nevada Vege z grillowanym camembertem
Okazja by skosztować burgera w wybranej odsłonie
Sycąca porcja z burgera z chrupiącymi frytkami to pomysł na popołudniowy lub wieczorny posiłek
Bogata oferta dań charakterystycznych dla kuchni amerykańskiej
Stek wołowy z dodatkami dla 1-4 osób to smakowita propozycja na obiad lub kolację
Przykładowe burgery: Pan Klasyk, Pan Boczek, Ser-deczny, Byk w burakach, Góraliano, Vege
Przykładowy zestaw: burger Bacon Barbecue z grillowaną wołowiną i bekonem, serem Grand Radamer i sosem BBQ oraz frytkami i gazowanym napojem
Wysmażone mięso, świeże dodatki i towarzystwo chrupiących frytek oraz sałatki to pomysł na zapoznanie się z amerykańską kuchnią