Alyki Sky Tower Restaurant

Powstańców Śląskich 95, Wrocław

3-daniowa kolacja z napojami dla 2 osób (119,99 zł) lub 4 osób (239,99 zł) w restauracji ALYKI w SkyTower (-40%)

Wybierz opcję
Ponad 80 odsłon dziś, więc działaj teraz!

Wyróżniki

Trzy smakowite zestawy menu do wyboru, w tym zupa lub przystawka i danie główne przygotowywane metodą sous-vide, deser oraz napój.

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
G
Guest
1 Oceny1 reviews
sierpień 21, 2021
Bardzo pyszne
D
Dominikahelpful reviewer
1 Oceny1 reviews
lipiec 26, 2021
Jeden zestaw miał być bezglutenowy. Kucharz zapewniał że kasza jest bezglutenowa po czym okazało się że zawierała przenice co skutkowałoby problemami zdrowotnymi. Ogólnie jedzenie dobre ale tanwoadka niewybaczalna
G
Guest
1 Oceny1 reviews
lipiec 24, 2021
Pyszne jedzenie!
Ł
Łukasz
1 Oceny1 reviews
lipiec 23, 2021
Rewelacyjne jedzenie, miła obsługa, świetna atmosfera
M
Monika
1 Oceny1 reviews
lipiec 9, 2021
Bardzo smaczne jedzenie i wyjątkowa obsługa. Pani Tatiana skradła nasze serce ;)
G
Guest
1 Oceny1 reviews
maj 27, 2021
Wszystkie dania przepyszne przygotowane z produktów najwyższej jakosci. Szczerze POLECAM😊
M
Malwina
2 Oceny2 reviews
marzec 11, 2021
Polecam
Ł
Łukasz
1 Oceny1 reviews
październik 26, 2020
Było naprawdę super, smacznie i bardzo miła pani kelnerka POLECAM!!!
Zobacz wszystkie opinie

O tej ofercie

Sprawdź Termin Zarezerwuj Termin

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: polska

Zestawy do wyboru

Zestaw 1.:

  • krem z cukinii z białą czekoladą / prażony słonecznik,
  • polędwiczka wieprzowa sous-vide na fasolce szparagowej / winegret owocowy / kasza pęczak z mascarpone i pietruszką,
  • Hit Restaurant Week – pianka z płatkami dzikiej róży / biała czekolada / salsa z kiwi lub puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną,
  • napój do wyboru.

Zestaw 2.:

  • tatar z łososia / musztarda francuska / papryka / cebulka,
  • roladka z kurczaka sous-vide faszerowana papryką, oliwkami i serem feta / purée marchewkowe / gnocchi / sałatka z winegretem owocowym,
  • Hit Restaurant Week – pianka z płatkami dzikiej róży / biała czekolada / salsa z kiwi lub puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną,
  • napój do wyboru.

Zestaw 3.:

  • sałatka z soczystym melonem, serem bałkańskim, pestkami dyni i rukolą / owocowy winegret,
  • łosoś sous-vide / grillowana cukinia / ryż limonkowy,
  • Hit Restaurant Week - pianka z płatkami dzikiej róży / biała czekolada / salsa z kiwi lub puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną,napój do wyboru.

Napoje do wyboru:

  • lemoniada domowa Alyki (0,3 l),
  • woda mineralna (0,3 l), napoje gazowane (0,2 l) lub sok Cappy (0,2 l),
  • kawa (biała, czarna) lub herbata Dilmah Ceylon Tea,
  • kieliszek wina domowego (150 ml, białe lub czerwone - lekko wytrawne),
  • piwo beczkowe (0,3 l).

Warunki

Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu. Restauracja nieczynna w dniach 05.09.-26.09.2021.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać maks. 4 groupony. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. Rezerwacji należy dokonać z min. 24 godz. wyprzedzeniem. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie. Istnieje możliwość wzięcia jedzenia na wynos z odbiorem osobistym. Opłata za zestaw opakowań dla 2 osób uiszczana jest na miejscu (8 zł).
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

naprezent

Restauracja ALYKI

Restauracja ALYKI zlokalizowana w Sky Tower to kameralne miejsce, które powstało z miłości do jedzenia i podróżowania. Efekt poszukiwań, zarówno tych kulinarnych, jak i podróżniczych, znajduje swoje odzwierciedlenie w karcie menu. W ofercie ALYKI znajdują się zarówno specjały kuchni polskiej, jak i liczne dania inspirowane potrawami z różnych regionów świata.

Dania przygotowywane są z naturalnych składników i produktów najwyższej jakości, gotowanych bez pośpiechu, by wydobyć z nich głębię smaku. Posiłki przyrządzane są m.in. francuską metodą sous-vide, dzięki czemu zachowują najwyższe walory odżywcze, nie tracą witamin, są lekkostrawne, a ich wygląd i struktura pozostają nienaruszone.