Bogactwo dań kuchni polskiej dla 2-6 osób; w ramach uczty wybrana zupa, danie główne i deser
Przykładowa uczta: krem z sezonowych warzyw, filet z kurczaka po tyrolsku zawijany w boczku z serem feta, napój
Kolacja w klimacie kuchni śródziemnomorskiej i polskiej z opcjonalnym noclegiem ze śniadaniem w hotelu 3*
Wykwintna kolacja z 4 dań to sposób na podbicie serca wybranki, uświetnienie wyjątkowej okazji lub spotkanie w gronie znajomych
Na desce pełnej smakołyków odnaleźć można np. roladę z serem feta i szpinakiem, kotlet de volaille, sery zapiekane, kluski śląskie, pierogi
W menu polskie specjały, np. żur na własnym zakwasie z jajem i kiełbasą, pierogi ruskie, golonka z chrzanem, naleśniki z serem białym
Sycące dania mięsne z chrupiącymi warzywami, aromatyczną zupą i kuszącym deserem
Okazja, by codziennie spróbować innego dania przygotowanego w domowy sposób wg tradycyjnej polskiej kuchni
Gigantyczne porcje mięsa w zestawie obiadowym to sposób by zaspokoić nawet największy apetyt
W menu zupy, przystawki, dania główne, sałatki i desery