Wyróżniki
Menu degustacyjne to okazja, by we dwoje zasmakować w tradycyjnych, tajskich potrawach
Komentarze
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: tajska
Menu degustacyjne obejmuje:
Przystawki (do wyboru):
- mix roladek (wegetariańska, z krewetką, samosa)
- Lab Gai – sałata z siekaną piersią kurczaka na ostro
- Kiew Nam – zupa z chińskimi pierożkami wonton
Główne danie (do wyboru):
- Pad Thai (do wyboru wegetariański lub z kurczakiem) – makaron ryżowy w sosie tamaryndowym, z jajkiem i tofu
- Gai Pad Med Ma Muang – kurczak z woka z orzechami nerkowca papryką, cebulą podany z ryżem jaśminowym
- Moo Pad Prik Tai Dam – polędwica wieprzowa z woka w sosie pieprzowym z papryką, grzybami shitake, podana z ryżem jaśminowym
Deser (do wyboru):
- Kuey Tod – banan w cieście kokosowym z musem mango
- Khao Niew Ma Muang – kleisty ryż ze słodko-słonym mlekiem kokosowym i mango
Wino
- kieliszek wina białego lub czerwonego na osobę
Warto wiedzieć
Groupon ważny przez 3 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie. Brak możliwości realizacji kuponu bez wcześniejszej rezerwacji.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Thai Me Up
Charakteryzujący się nowoczesnym wystrojem lokal, to miejsce gdzie serwowane są dania kuchni tajskiej. Położona w samym centrum Warszawy restauracja Thai Me Up zaprasza swoich gości w każdy dzień tygodnia, zarówno na niedzielny obiad z rodziną, jak i spotkania towarzyskie czy biznesowe. Niewątpliwą atrakcją lokalu jest to, iż dania przygotowywane są na oczach gości, przez doświadczonych, pochodzących z Tajlandii kucharzy.