Wyróżniki
Dieta szczególnie polecana jest osobom z nietolerancją glutenu, osobom w końcowej fazie redukcji oraz tym, którzy mają problemy ze wzdęciami
Komentarze
O tej ofercie
Firma posiada zaświadczenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
Szczegóły:
- kaloryczność: 1000-2000 kcal
- dieta: bez glutenu i bez laktozy
- liczba posiłków w ciągu dnia: 5
- czas trwania: 5-20 dni
- dostawa na terenie Warszawy bezpłatna, poza Warszawą dodatkowa opłata (ustalane indywidualnie)
- realizacja dostaw od poniedziałku do soboty w godzinach 02:00-07:00. Zestawy weekendowe są dostarczane w sobotę rano. Możliwe jest wykluczenie dowolnego dnia dostawy.
- modyfikacje w diecie – możliwa za dodatkową opłatą (ustalane indywidualnie, minimalna dopłata 5 zł/dzień)
- biuro obsługi: czynne od poniedziałku do piątku w godz. 9:00 – 17:00, w sobotę w godz. 9:00 – 14:00
Catering bez glutenu i bez laktozy to dieta, z której wyeliminowane zostały produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające laktozę, czyli cukier mleczny.
Przykładowe menu:
- śniadanie: płatki jaglane z malinami i gorzką czekoladą
- II śniadanie: chrupiąca sałatka
- obiad: burgery rybne z surówką i ziemniakami
- podwieczorek: koktajl z buraka i jabłka z dodatkiem maliny
- kolacja: kaszotto z suszonymi pomidorami, szpinakiem i tofu
Warto wiedzieć
Fitcare
Mimo codziennego pośpiechu i nadmiaru obowiązków warto zadbać o zdrową i pełnowartościową dietę, która dodaje energii podczas wykonywanych zajęć. By zaoszczędzić cenny czas, warto oddać tę kwestię w ręce specjalistów ds. żywienia z warszawskiej firmy cateringowej.
Fitcare to nowa jakość w cateringu dietetycznym. Zdrowo, świeżo, naturalnie, i smacznie. Codziennie poszukiwane są w jedzeniu idealne fuzje wartości odżywczych, jak i smakowych. Fitcare stawia wyłącznie na zdrowe, świeże i starannie dobrane przez dietetyków składniki. Klient każdego dnia otrzymuje pięć hermetycznie zapakowanych posiłków inspirowanych kuchniami świata – raz w tygodniu organizowany jest dzień tematyczny, kiedy to skosztować można oryginalnych potraw z danego regionu.