Brak nowych powiadomień

Św. Marcin 76, Poznań

35 zł za groupon wart 50 zł do wydania na menu i więcej w Bistro Polka (-30%)

Wybierz opcję

Wyróżniki

Bogata oferta polskich dań i przysmaków na każdą porę dnia

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
P
Przemysław
6 Oceny2 reviews
styczeń 30, 2020
Świetna knajpka, z bardzo sympatyczną obsługą. Zamówiłem sałatkę i deskę - wszystko bardzo smaczne. Gorąco polecam.

W skrócie

Sprawdź Termin Zarezerwuj Termin

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: polska
  • przykładowe pozycje z menu:
    • serca wołowe, grzyby sezonowe, sałaty, pikle, domowe pieczywo
    • żurek na domowym zakwasie – biała kiełbasa, boczek wędzony, grzyby sezonowe, chrzan, domowe pieczywo
    • poliki wołowe, puree ziemniaczane, seler naciowy, ciemny sos
  • pełne menu dostępne na stronie

Warunki

Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent. Oferta nie obejmuje napojów i alkoholi. Oferta nie obejmuje oferty lunchowej oraz śniadań. 
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Istnieje możliwość wymiany na voucher prezentowy. Godziny otwarcia: pon. - czw. 8-21, pt. 08 - 22, sob. 09 - 22, niedz. 09 - 21. 
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Bistro Polka

Położona w samym centrum Poznania restauracja zachwyca wyjątkowym klimatem i niepowtarzalnym smakiem, oferuje swoim klientom dania kuchni staropolskiej w nowoczesnym wydaniu. Industrialny, a zarazem nowoczesny styl Bistro Polki to miejsce odpowiednie zarówno na spotkanie w gronie bliskich, jak i współpracowników. Szefem kuchni jest Marcin Dolacki, który doświadczenie zdobywał w najlepszych poznańskich restauracjach. Warsztat szlifował pod okiem Adama Adamczaka w restauracji OSKOMA, nagrodzonej Trzema Czapkami GAULT&MILLAU, restauracji SPOT pod okiem Jana Nawrockiego, oraz restauracji CUCINA pod okiem Ernesta Jagodzińskiego. Dostępne menu to nie tylko bogaty wybór śniadań, ale także dań głównych, zup czy przystawek.