zamknij
Do 25% zniżki na oferty Twoje miasto z kodem DLAMAMY. Dziś koniec.

Meiselsa 14, Kraków

Kuchnia włoska: przystawka lub zupa i danie główne dla 2 osób za 109,99 zł oraz więcej w Sicilian Corner (do -38%)

Wybierz opcję

Wyróżniki

Położona na Kazimierzu restauracja serwuje gościom śródziemnomorskie specjały

Komentarze

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Wybierz 1 z 3 opcji

  • 109,99 zł zamiast 162 zł za przystawkę lub zupę i danie główne dla 2 osób,
  • 129,99 zł zamiast 200 zł za przystawkę lub zupę, danie główne i deser dla 2 osób,
  • 139,99 zł zamiast 224 zł za przystawkę lub zupę, danie główne, deser i kieliszek wina albo napój dla 2 osób.

Menu dostępne tutaj.

W menu np.:

  • zupa minestrone
  • kotleciki jagnięce w gulaszu pistacjowo-migdałowym ze słodką papryką, podawane z opiekanymi ziemniakami
  • lody sycylijskie z karmelizowanymi migdałami i sosem czekoladowym

Warunki

Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 3 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Z oferty wyłączone są wszystkie rybne dania główne (filet z łososia, stek z miecznika, grillowana ośmiornica, roladki z miecznika, dorada, deska ryb smażonych i grillowanych).
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym. Przystawka Sapori di Sicilia jest daniem dla 2 osób i tylko tak można ją zamówić. Restauracja czynna jest w godzinach: środa, czwartek: 17-23, piątek, sobota, niedziela: 12-23, poniedziałek, wtorek: zamknięte.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 609 672 845 z podaniem kodu zabezpieczającego i kodu groupon. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. 
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

naprezent

Trattoria Sicilian Corner

Mieszcząca się w sercu krakowskiego Kazimierza restauracja zabiera gości w kulinarną podróż na gorącą i tętniącą życiem Sycylię. Szef kuchni serwuje śródziemnomorskie specjały, takie jak owoce morza, grillowane mięsa i makarony. W menu apetycznie prezentują się np. kotleciki jagnięce w gulaszu pistacjowo-migdałowym ze słodką papryką, podawane z opiekanymi ziemniakami czy grillowana ośmiornica podana ze śródziemnomorskimi warzywami i ziemniakami purée. Wystrój w stylu włoskiej trattorii sprawia, że wnętrze kusi przytulnością i zachęca do biesiadowania w gronie rodziny i przyjaciół.