Francja na widelcu: uczta dla dwojga od 89 zł w Restauracji Saint Jacques na Świętokrzyskiej (do -36%)

Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later
Oferta niedługo się kończy!
Do -36%

Komentarze

62 Opinii

Wystrój klimatyczny, jedzenie smaczne, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!
Krystian S. · 28 listopada 2017
Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Gorąco polecam !
Wacław N. · 26 listopada 2017
Bardzo przyjemne miejsce, fajne jedzenie
Beata Ż. · 20 listopada 2017

W skrócie


Wybierz 1 z 2 opcji

Francuska uczta dla 2 osób:

  • 89 zł zamiast 128 zł za fondue dla dwojga, 2 gelatte i 2 kieliszki wina lub cydru,
  • 115 zł zamiast 180 zł za fondue dla dwojga, 2 gelatte, 2 desery i 2 kieliszki wina lub cydru.

Klasyczna uczta francuska:

Fondue z mieszanych francuskich serów i białego wina z bukietem warzyw dla dwojga

2 x gelatte, francuski naleśnik wytrawny z mąki gryczanej (do wyboru):

  • z polędwicą, pietruszką, jajkiem sadzonym i tartym serem
  • z mieszanymi serami francuskimi, orzechami i miksem sałat
  • z farszem szpinakowym
  • z farszem z porów i kurek

Naleśniki serwowane z sosami:

  • pomidorowym 
  • serowym lub
  • czosnkowym

Przykładowe desery:

  • tarta cytrynowa z waniliowym crème fraîche i owocami
  • parfait: mrożony krem orzechowo-czekoladowy w duecie z parfait z owoców sezonowych z musem waniliowym i kruszoną chałwą

Warunki


Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 22 620 25 31. 
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

naprezent

Restauracja Saint Jacques


W sercu Warszawy położona jest restauracja w stylu małego francuskiego bistro – gości wita tu zapach pieczonych bagietek i świeżo zmielonej kawy, a podniebienie rozpieszczać można owocami morza, wytrawnymi i deserowymi naleśnikami oraz kremowymi zupami. Szef kuchni poleca szczególnie świeże mule w winie, przepiórkę w sosie cytrynowym na pieczonym fenkule i karmelizowanej cebuli oraz giczkę jagnięcą z warzywami brunoise na ziołowo-truflowym purée. Słodkie chwile zapewnia rozpływający się w ustach créme brulée. Na uwagę zasługuje też wystrój ze zdjęciami Édith Piaf Jacquesa Brela oraz panoramą Paryża.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.