Ręce w mące Pizza&Burger

Górników 68/32, Kraków

Do 28% zniżki na Kuchnia włoska w Ręce w Mące PIZZA & BURGER

Wybierz opcję
Promocja kończy się za:01:10:58
Ponad 10 odsłon dziś, więc działaj teraz!

Wyróżniki

W menu do wyboru np. , tagiatelle alla carbonara, tagiatelle alla Bolognese, tagiatelle z pesto bazyliowym.

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które skorzystały z oferty tego Partnera. Prośby o wystawienia komentarza są wysyłane mailowo do klientów, którzy zakupili ofertę.
A
Anna
14 Oceny10 opinie
Rating of 5 out of 5 stars
kwiecień 11, 2022
Burgery były smaczne i duże. Ciekawe połączenia smaków.
U
Urszula
1 Oceny1 opinie
Rating of 5 out of 5 stars
kwiecień 8, 2022
Mega pyszne burgery i wyjątkowo miła obsługa. Polecamy :)

O tej ofercie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: włoska
  • skład oferty: dowolny makaron w menu
  • link do menu dostępny tutaj
  • oferta ważna: na miejscu
  • oferta ważna od poniedziałku do czwartku  

Warunki

Groupon można zrealizować na miejscu. Wymagana rezerwacja z min. 24-godz. wyprzedzeniem Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 791 406 981. Podczas rezerwacji należy podać kod zabezpieczający. Dni i godziny otwarcia: niedz.-czw. 12:00-21:00, pt.-sob. 12:00-22:00. Limit grouponów do wykorzystania na 1 osobę: 1. Limit grouponów, które dodatkowo można przekazać jako prezent: 1. Groupon ważny przez 2 mies. od daty zakupu i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony. Po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.

Ręce w mące Pizza&Burger

Zlokalizowany w Krakowie lokal to niewielka restauracja, której specjalnością są własnoręcznie robione wypieki. Ręce w mące Pizza&Burger serwuje „wypiekaną w piecu pizze neapolitańską, burgery podawane na własnoręcznie robionych maślanych brioszkach, własnoręcznie wyrabiane makarony i wiele, wiele innych pyszności”. Odwiedzając to miejsce można również wziąć udział w warsztatach robienia pizzy, poznając tajniki odpowiedniego przygotowania ciasta oraz sprawdzając swe umiejętności dzięki okazji skosztowania własnego wyrobu.