74%
13%
2%
1%
11%
Bogata oferta przysmaków kuchni japońskiej, w tym np. tatar z krewetek i awokado, futomaki w tempurze z łososiem, nigiri z węgorzem
Szczegóły:
Przytulne wnętrza KOKU Sushi, utrzymane w charakterystycznej dla Kraju Kwitnącej Wiśni harmonii kolorów zaskakują niebanalnym podejściem do sztuki przyrządzania sushi. Bogate menu kryje takie specjały, jak: tatar, nigiri, hosomaki, futomaki, uramaki, sashimi, które dostępne są w wielu różnych kompozycjach.
Pośród wielu oryginalnych smaków dostępne są m.in. futomaki z łososiem pieczonym teriyaki, uramaki z potrójną krewetką w tempurze zawijaną w omlet, nigiri z węgorzem, sashimi rolls z tuńczykiem i łososiem w tempurze. W ofercie nie zabrakło również zup i przekąsek, bułeczek baozi, czy też deserów.