Wyróżniki
Na gości czeka apetyczna różnorodność kuchni indyjskiej, słynącej z wyrazistych przypraw, wielu odmian curry i sosów o niespotykanym smaku
O tej ofercie
Sprawdź Termin Zarezerwuj Termin
Szczegóły:
- przykładowe pozycje z menu:
- samosa – kruche pierożki nadziewane ziemniakami i zielonym groszkem
- jhinga pakora – krewetki panierowane w mące z soczewicy
- lamb seekh kebab masala – baranie mięso mielone, marynowane z przyprawami, grillowane w tandor w pomidorowym sosie masala
- pełne menu dostępne na stronie internetowej restauracji.
Warunki
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta przeznaczona dla osób powyżej 6. roku życia. Oferta nie łączy się z innymi promocjami i nie obejmuje organizacji przyjęć okolicznościowych. Brak możliwości łączenia grouponow. Przy rezerwacji opcji 1. minimalna liczba osób na stolik: 2 osoby, przy rezerwacji opcji 2. minimalna liczba osób na stolik: 4 osoby. Maksymalna rezerwacja: stolik 4-osobowy. Przy 1 stoliku można zrealizować maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 22.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. Rezerwacji należy dokonać na 24 godziny przed wizytą. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Buddha
Odległość jest kwestią perspektywy, dzięki czemu – w ujęciu kulinarnym – smaki Dalekiego Wschodu mogą być nie tylko w zasięgu wzroku, lecz wręcz na wyciągnięcie ręki. Dzięki temu nie trzeba patrzeć daleko, aby dostrzec na horyzoncie restaurację, która przybliża swoim gościom egzotyczne doznania rodem z południowo-wschodniej Azji.
W Buddzie pierwsze skrzypce gra kuchnia indyjska, aczkolwiek w menu nie zabraknie akcentów tajskich i chińskich. Zatem obok tradycyjnego dania z ojczyzny Ghandiego – channa masala z cieciorki w sosie z cebuli i pomidorów – figuruje tajska pasta curry z kurczakiem (zmieszana z mlekiem kokosowym i duszona m.in. ze świeżym imbirem).
Warto podkreślić, iż serwowane tu potrawy – oprócz niezaprzeczalnych walorów smakowych – cechują się również atrakcyjnym dla oka wyglądem, co można uznać za przejaw indyjskiej kultury, której żywe barwy są jednym z charakterystycznych elementów.