Wyróżniki
Smakowita uczta składająca się z 3 wybranych dań; pomysł na spędzenie czasu we dwoje
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: polska
- menu degustacyjne obejmuje (dla 1 osoby):
- 1 przystawkę,
- 1 danie główne,
- 1 deser
- lampka wina/ soft drink/ woda
Wersja nie wegetariańska
Przystawki:
- śledź litewski z racuchami ziemniaczanymi, kawiorem pstrąga, olejem lniano-chrzanowym, kompresowanym ogórkiem, rzodkiewką i kiszonymi burakami z sosem śmietanowo-ogórkowym.
Dania główne:
- filet z kaczki z cydrem gruszkowym, buraczkami z musztardą, maślanymi kluskami, puree z pasternaku z wanilią i sosem z palonego masła
Deser:
- gatto czekoladowe z kremem amaretto, żelem wiśniowym, plastrem miodu i owocami
Wersja wegetariańska
Przystawki:
- cykoria z puree selerowym, chipsem z siemienia lnianego, pomarańczą i sosem pomarańczowym
Dania główne:
- kremowa kasza gryczana z brokułem, musem z pieczonego buraka, oscypkiem, karmelizowanymi jabłkami i burakami
Deser:
- gatto czekoladowe z kremem amaretto, żelem wiśniowym, plastrem miodu i owocami
Warunki
Groupon ważny przez 3 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 509 593 305. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Restauracja Halka
Restauracja specjalizuje się w serwowaniu dań kuchni polskiej, w tradycyjnym, jak i nowoczesnym wydaniu. Goście mają do dyspozycji dwie sale restauracyjne, private room oraz bar, dzięki czemu możliwe zorganizowanie jest zarówno spoktania rodzinnego, jak i biznesowego. Co warto zaznaczyć, restauracja ma na swoim koncie wiele wyróźnień i nagród, w tym Złoty Widelec plebiscytu „Warszawa od Kuchni”, „Certyfikat Jakości" portalu Trip Advisor czy też obecność w zółtym przewodniku „Gault & Millau".