Wyróżniki
W menu m.in. duszony na maśle cytrynowym antrykot z kurczaka, sałata z kozim serem, crumble z owocami i więcej
O tej ofercie
Wybierz 1 z 2 opcji
3-daniowa kolacja (przystawka, danie główne i deser):
- 99,99 zł za 3-daniową kolację dla 2 osób,
- 198,99 zł za 3-daniową kolację dla 4 osób.
Menu do wyboru:
Na początek: Czekadełko od Szefa Kuchni
Przystawka do wyboru:
- Zupa Benedyktyńska (zupa ziemniaczana z borowikami, podana z jajkiem mollet)
- Sałata z Kozim Serem (smażony kozi ser w sezamie, bukiet sałat, malinowy vinegrette, prażone pestki dyni)
- Sałata Południowa (grillowana pierś kurczaka, bukiet sałat, melon, ser Lazur, żurawina, vinegrette)
Danie główne do wyboru:
- Sandacz na Kaszotto z Pęczaku (smażony na maśle filet z sandacza podany na kaszotto z pęczaku, z kawałkami pieczonej papryki i pomidorów koktajlowych)
- Fantazja Barbecue (trzy grillowane rodzaje mięs – karkówka, polędwiczka wieprzowa, filet z kurczaka – przełożone boczkiem, grillowaną papryką i cukinią, podane z pieczonymi ziemniakami i sosem barbecue)
- Antrykot z Kurczaka (duszony na maśle cytrynowym antrykot z kurczaka, serwowany na ciepłej sałacie ze szparagów, marchewki, ziemniaków i szalotki)
Deser:
- Crumble z Owocami (owoce leśne lub inne owoce sezonowe pieczone pod maślaną kruszonką, podane na gorąco)
Restauracja Ogień
O tym, że najwyborniejszy aspekt relacji międzynarodowych stanowi harmonia smaków na talerzu, wie Szef Kuchni restauracji Ogień, zlokalizowanej w hotelu Qubus. Jego autorskie propozycje dań to kompozycje oryginalnych smaków rodzimej i zagranicznej kuchni, z których każda doprawiona jest szczyptą indywidualności. Na talerzach gości zawitać więc mogą takie potrawy jak Amerykański Stek z Angusa, Włoskie Carpaccio di Manzo albo Regionalny Źurek czy Wiejski Sznycel.
Przestronne, jasne wnętrze klimatyzowanej sali o aranżacji utrzymanej w kolorach zachodzącego słońca stanowi odpowiednią oprawę zarówno dla romantycznych kolacji dla dwojga, jak i wieloosobowych przyjęć rodzinnych i spotkań z przyjaciółmi, których organizacja jest specjalnością lokalu.
Warunki
Groupon ważny do 10.09.2015 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: weź groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Oferta ważna od piątku do niedzieli w godzinach otwarcia restauracji.
Konieczna rezerwacja tel. 42 275 51 95 z podaniem kodu grouponu i kodu zabezpieczającego. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.