Wyróżniki
Kuchnia japońska w prawdziwej odsłonie m.in. nigiri, maki sushi, pierożki z łososiem, spring roll z wieprzowiną, tatar z łososia
O tej ofercie
Wybierz 1 z 3 opcji
- 39,99 zł za groupon o wartości 80 zł do wydania na przystawki, zupy, tempury, zestawy sushi classic by kansai.
- 95 zł za groupon o wartości 190 zł do wydania na przystawki, zupy, tempury, zestawy sushi classic by kansai.
- 149 zł zamiast 299 zł za zestaw Rolls Rolls (60 szt.)
Zestaw Rolls Rolls zawiera:
- 6 x maki z łososiem
- 6 x maki z tykwą
- 6 x maki z marynowaną żółtą rzodkiewą
- 6 x maki z paluszkiem krabowym
-
6 x maki z ogórkiem
- 6 x futomaki łosoś
- 6 x futomaki grill łosoś
- 6 x futomaki vegetarian
- 6 x futomaki paluszek krabowy
- 6 x futomaki krewetka w tempurze
- specjalny japoński sos musztardowo-miodowy
Warunki
Groupon ważny do 31.10.2016 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 6 grouponów, ale wykorzystać maks. 3 groupony. Groupon nie obejmuje przystawki Ebi Yaki, lunchy, happy hours, nowych zestawów sushi premium oraz karty z napojami i alkoholami. Groupon nie łączy się z żadnymi promocjami, akcjami reklamowymi, kartami stałego klienta.
Dodatkowe informacje: można pokazać wydrukowany groupon lub na urządzeniu mobilnym. Groupon realizowany na miejscu, możliwość zamówienia na wynos z odbiorem osobistym dodatkowo płatnym 5 zł.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj 58 321 77 77 min. 2 dni wcześniej, nieodwołanie rezerwacji 24-godz. przed powoduje przepadnięcie grouponu.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
New Kansai Sushi Restaurant
Ta położona w sercu Gdańska stylowa restauracja jest doskonałym miejscem dla wszystkich, którzy cenią sobie japońskie smaki. Nad recepturami i bezpieczeństwem czuwa Bartosz Polak – dyplomowany Sushi Chef – oraz jego zastępca Sebastian Kotlenga. Dyplom, poparty wieloletnim doświadczeniem i ciężką pracą, jest jedynym na świecie certyfikatem honorowanym przez japoński rząd. Gwarantuje smak i bezpieczeństwo serwowanych potraw. Podczas wizyty można osobiście poznać właściciela lokalu, dla którego sushi to prawdziwa pasja – jego dyplomy można podziwiać w gablocie.