Wykwintna uczta w restauracji mieszczącej się tuż przy samej plaży i przystani rybackiej
Smaczne dania, podane w wyrafinowany sposób oraz codzienna kompozycja nowych przysmaków, opierających się o kuchnię molekularną
Podczas uczty można skosztować charakterystycznych dań kuchni ukraińskiej; w ofercie np. barszcz ukraiński, placki po huculsku, pierogi
Niecodzienne dania kuchni polskiej i międzynarodowej w połączeniu z panoramą Gdańska czynią wizytę w restauracji niezapomnianym przeżyciem
W menu m.in. makarony, naleśniki, dania rybne i mięsne, sałatki, kanapki, desery
Restauracja została odznaczona czapką kucharską przez Gault&Millau – jednego z najbardziej wpływowych na świecie przewodników kulinarnych
W menu m.in.: przegrzebki z krewetką obok marynowanych warzyw, polędwica z dorsza z kremem z groszku, sorbet wiśniowo-żurawinowy z miętą
W menu znaleźć można m.in. łosoś wędzony z kawiorem, bigos staropolski, żurek po polsku z borowikami, pstrąg smażony
W menu np. rillettes z kaczki, mus z koziego sera z tatarem z pieczonego buraka i prażonymi migdałami, marynowany palony śledź, oliwki
W menu m.in. makaron carbonara, krem z pomidorów, stek ze schabu z grilla, kotlety z brokuła i więcej
W menu codziennie inne dania obiadowe, np. zupa ogórkowa, schab z jajem gęsim, placki ziemniaczane, sernik na zimno
Menu obejmuje przystawki, zupy, sałatki, makarony, dania mięsne, wegetariańskie, rybne, desery
Aromatyczna uczta z wybranym daniem głównym oraz przystawką, zupą lub sałatką