Brak nowych powiadomień

Bolesława Limanowskiego 31, Radom

Indyjskie przysmaki: 35 zł za groupon wart 50 zł i więcej do wykorzystania na całe menu w Curry Kitchen (-30%)

Oferta niedługo się kończy!
20+ odsłon dziennie
Wybierz opcję

Wyróżniki

W ofercie barwne i aromatyczne dania do wyboru, np. zupa tomyam z krewetkami, szaszłyki z kurczaka z indyjskimi piklami, cieciorka w curry

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
G
Guest
1 Oceny1 reviews
październik 28, 2020
Jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła choć nie mówi po polsku ale przy zamówieniu na miejscu nie ma z tym problemu.

O tej ofercie

Szczegóły:

  • oferta dostępna na miejscu, w lokalu
  • rodzaj kuchni: indyjska
  • skład oferty: groupony wartościowe na całe menu
  • link do menu dostępny tutaj
  • wyłączenia: napoje i alkohole

Warto wiedzieć

Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 11 grouponów, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 10 przekazać jako prezent. Oferta nie obejmuje napojów i alkoholi oraz nie łączy się z innymi promocjami w lokalu.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Realizacja możliwa tylko na miejscu.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 883 161 569 z podaniem kodu zabezpieczającego. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem – w przeciwnym razie groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Curry Kitchen

Zlokalizowana w Radomiu restauracja powstała w 2020 roku. Curry Kitchen stawia na wysoką jakość potraw i bogactwo doznań smakowych przy jednocześnie naturalnej atmosferze i stylu życia. W menu królują autentyczne dania kuchni indyjskiej przygotowywane ze świeżych warzyw, aromatycznych przypraw i przy wykorzystaniu tradycyjnych metod gotowania. Smakosze mają do wyboru np. kurczaka tikka masala, krewetki mango, warzywne tarkari, zupę dahl z czerwonej soczewicy, maślany chlebek naan.