zamknij
Colorland Photobooks

Obecnie niedostępne

Boston Port

ul. Dominika Merliniego 4, Warszawa

Uczta dla 2 mięsożerców (79,99 zł) lub rybożerców (99,99 zł) w Boston Porcie w Parku Wodnym „Warszawianka” (-33%)

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

Trzy dania specjalnie przygotowane dla wielbicieli mięs lub ryb w kultowej już restauracji, na antresoli basenów z widokiem na wodę

Komentarze klientów Groupon

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Wybierz 1 z 2 opcji

3-daniowa uczta dla 2 osób:

  • 79,99 zł zamiast 120 zł za ucztę dla mięsożerców,
  • 99,99 zł zamiast 150 zł za ucztę dla rybożerców.

Menu dla mięsożerców:

  • żurek na bogato,
  • schabowy lub de volaille,
  • deser

Menu dla rybożerców:

  • zupa łososiowa,
  • polędwica z dorsza lub filet z łososia,
  • deser

Do dania głównego dla każdej osoby dodatkowo zestaw surówek i do wyboru: ryż, frytki lub ziemniaki.

Warunki

Groupon ważny do 31.08.2017 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 3 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta nie obejmuje napojów i alkoholi.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż wydrukowany groupon.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 666 899 444.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Boston Port

Choć amerykański Boston kojarzyć się może głównie z herbatką, chlubą tego warszawskiego jest kuchnia oparta na świeżych dobrodziejstwach mórz i oceanów. Żywot tego kultowego lokalu został policzony. Decyzją administracyjną uległ on likwidacji. Dobra wiadomość jest taka, że jego rybne menu przetrwa w nowej lokalizacji: ledwie 300 metrów dalej.

Na antresoli basenów Wodnego Parku Warszawianka na 300 metrach kwadratowych serwowane są znane od ponad dwudziestu lat „bostońskie” specjały. Nad jakością serwowanych tu dań niezmiennie czuwa mgr inż. Maciej Szczykutowicz, technolog żywności i żywienia człowieka MBA. Kunszt szefa jak i walory smakowe zostały wielokrotnie potwierdzone przez media. Najlepsza kuchnia 2003, 2004 i 2005 wg Newsweeka, wysokie miejsce w „Stein Survey 2001”, najlepszy chowder (zupa rybna) – to tylko niektóre przykłady.

Zdaniem znanego krytyka kulinarnego – Piotra Bikonta – Boston Port serwuje „najlepszy chowder” w Warszawie: „Krem ze świeżych ryb w kilku gatunkach serwowany w Boston Port to istotne niebo w gębie. Duża miska zupy jest w stanie zaspokoić głód”.

Warto nadmienić, iż ryby to nie tylko cechujące się niezwykłym smakiem mięso, ale również źródło łatwo przyswajalnego białka oraz cennych dla organizmu kwasów tłuszczowych z grupy omega-3. Dlatego też wizyta w Boston Porcie pozwoli skosztować nie tylko wybornych, ale przede wszystkim zdrowych dań. Teraz z widokiem na wodę, przy rozległym barze lub w zaciszu sali VIP.