Wyróżniki
Przykładowa uczta: zupa warzywna, marynowane kawałki kurczaka w sosie masala, chlebek naan, indyjskie lody oraz napój jogurtowy z mango
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Wybierz 1 z 2 opcji
3-daniowa uczta (zupa + danie główne z chlebkiem naan + deser + napój):
- 54 zł zamiast 83 zł za ucztę dla 1 osoby
- 104 zł zamiast 166 zł za ucztę dla 2 osób
Dostępne pozycje w menu do wyboru:
- zupa:
- Vegetable Soup
- Dal Soup
- Chicken Soup
- danie główne:
- wszystkie dania Vegetable i Mushrooms z menu
- Chicken Tikka Masala
- Butter Chicken
- Chicken Masala
- Chicken Curry
- Chicken Dopiaza
- Chicken Palak
- Chicken Jarflazi
- chlebek naan:
- plain naan
- butter naan
- deser:
- Tandoori Flame Special
- Gulab Jamun with Ice cream
- Mango Kulfi
- napój:
- Mango Lassi
Warunki
Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony. Brak możliwości realizacji grouponu w dniu 14.02.2019
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 6 grouponów, ale wykorzystać maks. 3 groupony. Nie ma możliwości wymiany menu na inne. Oferta nie obejmuje alkoholi. Wszystkie inne dania zamawiane nie z listy, która opisania jest w ofercie liczone są jako dodatkowo płatne zamówienie .
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż wydrukowany groupon lub na aplikacji mobilnej.
Rezerwacja nie jest wymagana.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Tandoori Flame
Amatorzy aromatycznych przypraw, wyrazistych smaków i barwnych dań nie muszą udawać się w dalekie podróże. Wystarczy, że odwiedzą zlokalizowaną w Krakowie restaurację. Specjalnością Tandoori Flame jest kuchnia indyjska bazująca na jak najmniej przetworzonych, naturalnych składnikach. Choć bogactwo dań w menu przyprawić może o mały zawrót głowy, warto skusić się na przykład na Poppadum, czyli chrupiące, pikantne chipsy soczewicowe pieczone w piecu Tandoor, zupę Mushroom Palak z pieczarek ze szpinakiem, śmietaną, imbirem i czosnkiem lub sałatkę Chicken Tikka z kurczakiem i zielonymi warzywami. Jako danie główne wybierać można spośród wielu potraw rybnych, wegetariańskich, owoców morza lub mięs pieczonych w tradycyjnym glinianym piecu opalanym węglem. Orientalne doznania zwieńczyć można deserem z kremowych kulek mlecznych ugotowanych w syropie z kardamonu z lodami.