Wyróżniki
W menu m.in.: carpaccio z suszonej polędwicy wołowej, burger Lord Horeford Więcej informacji na Facebooku Oferta limitowana
O tej ofercie
Podobno, aby kogoś dobrze poznać, trzeba z nim zjeść beczkę soli. Z dzisiejszym grouponem możesz udać się z bliską osobą do restauracji Secado na kolację, podczas której będziecie mogli skosztować razem dużo bardziej zróżnicowanych smaków. Oferta Kolacja – zupa lub przystawka z daniem głównym i deserem w 1 z 3 opcji 1 119 zł zamiast 184 zł za kolację dla 2 osób, 2 149 zł zamiast 234 zł za kolację z winem dla 2 osób, 3 269 zł zamiast 418 zł za kolację z winem dla 4 osób. Menu Przystawki do wyboru carpaccio z suszonej polędwicy wołowej z rukolą, serem curado i oliwą z oliwek pieczone papryczki nadziewane krewetkami, koprem włoskim i mango chorizo zapiekane z kurczakiem, ciecierzycą i pomidorami Zupy do wyboru zupa z ryb śródziemnomorskich ze świeżą kolendrą i sosem Rouille pikantny krem z fasoli z oliwą z chorizo i pianką serową Danie główne do wyboru złocista pierś kurczaka na kremowym tagliatelle z cukinią i chipotle, groszkiem cukrowym i vinaigrette dorada w tymianku pieczona z risotto kaparowym, zielonymi warzywami i pomidorowym twarożkiem burger Angus Serrano – grillowana wołowina, ser cheddar, jamon serrano, musztarda pomarańczowa, pomidor, sałata, cebula, guacamole burger Angus Chorio – grillowana wołowina, chorizo, sos z suszonych pomidorów, jalapeno, ser cheddar, sałata, pomidor, cebula burger Lord Horeford – grillowana wołowina, ser cheddar, majonez z pieczonym czosnkiem, cebula, pomidor, sałata burger jagnięcy – grillowana jagnięcina, ser cheddar, pasta z bakłażana, pieczony burak, ananas, cebula, sałata, pomidor Desery mus czekoladowy z wiśniami krem kataloński Restauracja Secado W samym centrum stolicy odnaleźć można restaurację, która kusi smakami inspirowanymi kuchniami m.in. amerykańską, hiszpańską czy śródziemnomorską. W jasnych i pełnych dekoracji wnętrzach skosztować można takich przysmaków, jak pikantny krem z fasoli z oliwą, chorizo zapiekane z kurczakiem, burger Angus Serrano czy słodki mus czekoladowy z wiśniami. Dodatkowo szef kuchni, Marcin Legat nagrodzony wieloma prestiżowymi wyróżnieniami, m.in. w konkursie WineFood Noble Night, przygotowuje wraz zespołem wszystkie potrawy na oczach gości.