Wyróżniki
Pomysł na wykwintną ucztę i przeżycie niecodziennych doznań kulinarnych Restauracja Sauté: starannie dobrane menu autorstwa szefa kuchni Jacka Nawrockiego, który pracował w restauracjach Hotelu Bristol, La Boheme czy Puszkin
O tej ofercie
Można zjeść z kimś beczkę soli, by go poznać do woli, znacznie lepiej jest jednak wspólnie rozsmakowywać się w bardziej wyrafinowanych specjałach. Odwiedź zatem restaurację Sauté, gdzie wspólnie z bliską osobą złowisz wyborną sztukę – świeżego homara. Oferta w 1 z 4 opcji 1 89,99 zł zamiast 174 zł za 1 homara i 2 lampki wina dla 2 osób, 2 179 zł zamiast 349 zł za 2 homary i 4 lampki wina dla 4 osób, 3 105 zł zamiast 206 zł za 1 homara i 2 lampki wina oraz 2 desery dla 2 osób, 4 205 zł zamiast 413 zł za 2 homary i 4 lampki wina oraz 4 desery dla 4 osób. Sauté Restauracja na warszawskim Ursynowie słynie z serwowania wykwintnych dań kuchni polskiej z elementami śródziemnomorskiej. W starannie dobranym autorskim menu nie brakuje orzeźwiającego chłodnika, gęstego kremu z pomidorów, chrupiącej kaczki pieczonej na modrej kapuście, tagliatelle z borowikami i kurczakiem czy papardelle z małżami. Specjalnością szefa kuchnia Jacka Nawrockiego, który kilkunastoletnie doświadczenie zdobywał pracując m.in. w Wielkiej Brytanii, Irlandii i Portugalii, jest świeży homar. Smak delikatnego, rozpływającego się w ustach mięsa może podkreślić aromatyczne białe wino. Jeśli morska uczta nie przypadnie do gustu maluchom, mogą one poszaleć w osobnej sali zabaw.