Wyróżniki
Dania kuchni polskiej i europejskiej: w menu m.in. polędwica po gruzińsku, spaghetti z chrupiącymi warzywami i gnocchi z kurczakiem
O tej ofercie
Wybierz 1 z 4 opcji
3-daniowa uczta: zupa/przystawka, danie główne i deser
- 109,99 zł zamiast 158 zł za 3-daniową ucztę dla 2 osób,
- 119,99 zł zamiast 184 zł za 3-daniową ucztę dla 2 osób z napojem lub lampką wina,
- 229,99 zł zamiast 368 zł za 3-daniową ucztę dla 4 osób z napojem lub lampką wina,
- 339,99 zł zamiast 552 zł za 3-daniową ucztę dla 6 osób z napojem lub lampką wina.
Zestawy do wyboru:
Zestaw I:
- carpaccio di manzo - cienko krojone płatki aromatycznej wołowiny, skropione oliwą z oliwek i octem winnym oraz posypane płatkami sera dojrzewającego
- gnocchi z kurczakiem - gnocchi z kawałkami smażonego kurczaka i borowików, z aromatem sosu Teriyaki i prażonego czarnego sezamu, w kremowym śmietanowym sosie
- parfait czekoladowo - chałwowy puszysty mrożony mus ze śmietanki z dodatkiem chałwy i delikatnej czekolady, podany ze świeżymi owocami
Zestaw II:
- crema di pomodoro - krem z pomidorów z aromatem ziół
- polędwica po gruzińsku - aromatyczna polędwica wieprzowa pieczona na patelni, podana z soczystą papryką, pomidorami oraz bakłażanem, w asyście czosnku i kolendry
- ciasto domowe z konfiturą wiśniową
Zestaw III:
- matias na jabłkowo-morelowej sałacie
- sznycel wiejski z pieczonymi ziemniakami - panierowany filet schabowy, zapiekany z pieczarkami, cebulą i żółtym serem, podany z pieczonymi ziemniakami
- ciasto domowe z konfiturą wiśniową
Zestaw IV – wegetariański:
- crema di pomodoro - krem z pomidorów z aromatem ziół
- spaghetti z chrupiącymi warzywami - delikatne nitki makaronu z aromatycznym łososiem, cukinią, papryką i marchewką, w asyście pomidorów cherry oraz czarnych oliwek
- strudel z lodami waniliowymi - strudel z ciasta francuskiego z aromatycznym nadzieniem jabłkowym, podany na ciepło z sosem waniliowym lub z gałką lodów waniliowych
Zestaw V:
- crema di pomodoro - krem z pomidorów z aromatem ziół
- antrykot z kurczaka na sałacie ze szparagów - duszony w maśle cytrynowym antrykot z kurczaka, serwowany na ciepłej sałacie ze szparagów, marchewki, ziemniaków i szalotk
- parfait czekoladowo-chałwowy puszysty mrożony mus ze śmietanki z dodatkiem chałwy i delikatnej czekolady, podany ze świeżymi owocami
Zestaw VI:
- regionalny żurek ze świeżym pieczywem - podany z gotowanym jajkiem
- pieczona polędwica z dorsza - polędwica z dorsza na salsie pomidorowej ze świeżym imbirem i nutą sosu sojowego oraz z pasmami dojrzewającej szynki, podana z bagietką
- parfait czekoladowy
Restauracja Maria Magdalena
Zlokalizowana w samym centrum zabytkowego Wrocławia restauracja oferuje swym gościom kulinarną podróż przez smaki kuchni polskiej i europejskiej. Kucharze to mistrzowie w swoim zawodzie, którzy dbają o to, by przygotowywane potrawy były dowodem ich kunsztu i potwierdzeniem sprawdzonych receptur. W karcie apetycznie prezentuje się m.in. sznycel wiejski z pieczonymi ziemniakami czy gnocchi z kurczakiem. Klimatu dopełnia przytulny wystrój restauracji w stylu staropolskim.
Warunki
Groupon ważny do 31.03.2015 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto.
Dodatkowe informacje: weź wydrukowany groupon. Groupony nie łączą się ze sobą.
Konieczna rezerwacja tel. 71/ 797 9 820, 71/ 797 9 830 w godz. 14-22 lub mailowa: mpanowicz@qubushotel.com w treści maila wpisując "Rezerwacja Groupon". W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.