Wyróżniki
W ofercie repertuar tradycyjnych potraw i przysmaków kuchni tureckiej; oferta dla 2, 3 lub 4 osób
O tej ofercie
Wybierz 1 z 6 opcji
- 33,99 zł zamiast 50 zł za dowolne danie główne dla 2 osób
- 49,99 zł zamiast 75 zł za dowolne danie główne dla 3 osób
-
66,99 zł zamiast 100 zł za dowolne danie główne dla 4 osób
- 49,99 zł zamiast 80 zł za dowolne danie główne i zupa lub zimna zakąska dla 2 osób
- 74,99 zł zamiast 120 zł za dowolne danie główne i zupa lub zimna zakąska dla 3 osób
- 99,99 zł zamiast 160 zł za dowolne danie główne i zupa lub zimna zakąska dla 4 osób
Przykładowe menu:
Zupy:
- domates corbasi – zupa z pomidorów
- addas corbasi – zupa z soczewicy
Zimne zakąski:
- hommous – purée z cieciorki z sosem sezamowym
- dolma – liście winogronowe nadziewane ryżem i ziołami
Dania główne:
- dolma – liście winogronowe nadziewane ryżem i mięsem
- falafel – smażone kulki wegetariańskie, ryż lub frytki, sałatka
- moussaka – smażony bakłażan, mielone mięso, sos beszamelowy
Pełne menu dostępne tutaj: strona 1, strona 2, strona 3.
Warunki
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 5 grouponów, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 518 101 198 z podaniem kodu zabezpieczającego. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem. Brak odwołania na czas lub niestawienie się na w restauracji nie upoważniają do przełożenia rezerwacji.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Restauracja Istambuł
W położonej w samym centrum Poznania restauracji skosztować można charakterystycznych dań kuchni tureckiej. Część restauracyjna lokalu znajduje się na pierwszym piętrze, skąd rozpościera się widok na Plac Andersa. Wśród przygotowywanych na bazie oryginalnych receptur potraw, wyróżnić można takie pozycje jak m.in.: dolma – liście winogronowe nadziewane ryżem i mięsem, izmir taouk – duszone kawałki kurczaka z warzywami, hommous lahme – pasta z cieciorki ze smażoną wołowiną.