Wyróżniki
Georgia: restauracja polsko-gruzińska, prawdziwe smaki Gruzji, kucharze pochodzący z Kaukazu Uczta gruzińska dla 2, 4 lub 6 osób: przystawka, zupa, danie główne, deser i lampka gruzińskiego wina Przystawki: bakłażany z orzechami, gruziński burak, lobio – fasolka z orzechami włoskimi i kolendrą, góra Kaukazu – ryż z bakłażanem, orzechami włoskimi i przyprawami gruzińskimi i wiele więcej Zupy: charczo – pikantna zupa z wołowiny z ryżem i mirabelkami, bugłama z dorsza – gruzińska zupa rybna i więcej Dania główne gruzińskie: m.in. chaczapuri adżaruli – łódeczka ciasta drożdżowego z trzema rodzajami sera i jajkiem sadzonym, bakłażany nadziewane serem lub mięsem, chinkali – pierogi z mięsem jagnięco-wieprzowym z wody lub podsmażane Dania główne polskie: kaczka pieczona, placek po zbójnicku i więcej Deser: ciasto orzechowo-miodowe, ciasto czekoladowe Lokalizacja:Anin Oferta limitowana Oferta objęta programem Bezpieczny Groupon
O tej ofercie
Przysłowie gruzińskie mówi, że „kobieta winna mieć długie włosy, szaszłyk – dużo soku”. Przekonaj się, jak bardzo soczyste mogą być szaszłyki i inne pyszne dania rodem z Kaukazu i wybierz się z bliskimi do polskogruzińskiej Restauracji Georgia. Nie dziel włosa na czworo i wybierz 1 z 3 opcji 1 79 zł zamiast 206 zł za ucztę dla 2 osób, 2 155 zł zamiast 412 zł za ucztę dla 4 osób, 3 229 zł zamiast 618 zł za ucztę dla 6 osób. Przysmaki Gruzji W Restauracji Georgia czeka Cię prawdziwa gruzińska uczta – wszystkie dania przygotują dla Ciebie bowiem kucharze pochodzący z Kaukazu. Swoją kulinarną podróż do Gruzji zaczniesz od przystawki – bakłażanów z orzechami, lobio fasolki z orzechami włoskimi i kolendrą czy zapiekanki Georgia. Zupa – charczo pikantna zupa z wołowiny z ryżem i mirabelkami lub bozbaszi z pulpecikami jagnięcymi i mirabelkami – intensywnie Cię rozgrzeje i przygotuje Twoje podniebienie na danie główne. W menu znajdziesz bogactwo gruzińskich smaków m.in. czebureki – placki gruzińskie z mięsem mielonym, przyprawami i ryżem, chaczapuri imeruli – placek z 3 rodzajami sera albo chinkali – pierogi z mięsem jagnięcowieprzowym. Na deser zjesz ciasto orzechowomiodowe lub czekoladowe, a wieczór uprzyjemni Ci lampka gruzińskiego wina. Opinie o restauracjach publikuje serwis Gastronauci.pl