zamknij
Nowoczesny Parking 24/7

Obecnie niedostępne

Brazylijska uczta dla 2 osób od 77,99 zł w Pousada Kumaki (do -39%)

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

Szansa na odkrycie nowych kulinarnych lądów: w menu m.in. przegrzebki smażone na oliwie z purée z zielonego groszku

O tej ofercie

 


Wybierz 1 z 3 opcji

Brazylijska uczta:

  • 77,99 zł zamiast 120 zł za 3-daniową ucztę (zupa, danie główne, deser) dla 2 osób,
  • 119,99 zł zamiast 188 zł za 4-daniową ucztę (przystawka, zupa, danie główne, deser) z lampką wina dla 2 osób,
  • 229,99 zł zamiast 376 zł za 4-daniową ucztę (przystawka, zupa, danie główne, deser) z lampką wina dla 4 osób.

Przykładowe pozycje z menu:

  • Sopa de milho: krem z kukurydzy z mleczkiem kokosowym
  • Tilapia com molho de laranja: tilapia serwowana z kaszą kus kus z sosem pomarańczowo rozmarynowym

Warunki

Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Groupon nie obejmuje steków i krewetek. Godz. otwarcia: wt.-pt. 15-20, sob.-niedz. 10-20. Realizując Groupon otrzymujesz 10% rabatu na zakup naszej kawy (własnej produkcji).
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

naprezent

 

Pousada Kumaki

Mieszcząca się przy stadninie koni restauracja kusi swoich gości egzotyczną kuchnią brazylijską. Odwiedzający ją goście czują się niemal jak Vasco da Gama czy Amerigo Vespucci, wpływając na nieznane dotąd wody. Odkrywanie kulinarnych lądów łączy się ze spróbowaniem wysokiej jakości mięs, które przygotowywane są na oczach gości i serwowane na talerz za pomocą mieczy. W menu roi się od kulinarnych perełek, by wspomnieć tylko o kremie z kukurydzy z mleczkiem kokosowym czy tygrysich krewetkach w sosie kokosowo-pomidorowym.