Wyróżniki
W skład brazylijskiej uczty wchodzą m.in. pieczone na oczach gości mięsa (np. stek wołowy), dodatki (m.in. smażone banany)
O tej ofercie
Wybierz 1 z 4 opcji
Churrasco, brazylijska uczta:
- 119,99 zł zamiast 160 zł za ucztę dla 2 osób,
- 229,99 zł zamiast 320 zł za ucztę dla 4 osób,
- 549,99 zł zamiast 800 zł za ucztę dla 10 osób,
- 799,99 zł zamiast 1200 zł za ucztę dla 15 osób.
Churrasco w Brazylii oznacza grillowanie, pieczenie na ogniu. Podczas uczty przygotowywane na oczach gości mięso będzie serwowane przez kelnerów mieczami prosto na talerz.
Menu:
- picanha: stek wołowy (długo dojrzewający)
- antrykot marynowany w świeżym czosnku
- pierś z kurczaka zawijana w boczku wędzonym
- karkówka wieprzowa
- biała kiełbasa
- kurze serca
Dodatki:
- smażone banany
- polenta kukurydziana
- brazylijski winegret z limonką
- sałata z lekkim dressingiem
Na koniec:
- grillowany ananas z cynamonem i cukrem
- kawa lub herbata
Podczas imprezy dostępne będą zimne napoje (sok jabłkowy, pomarańczowy i woda z cytryną).
Warunki
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Pousada Kumaki
Mieszcząca się przy stadninie koni restauracja kusi swoich gości egzotyczną kuchnią brazylijską. Odwiedzający ją goście czują się niemal jak Vasco da Gama czy Amerigo Vespucci, wpływając na nieznane dotąd wody. Odkrywanie kulinarnych lądów łączy się ze spróbowaniem wysokiej jakości mięs, które przygotowywane są na oczach gości i serwowane na talerz za pomocą mieczy. W menu roi się od kulinarnych perełek, by wspomnieć tylko o kremie z kukurydzy z mleczkiem kokosowym czy tygrysich krewetkach w sosie kokosowo-pomidorowym.