Wyróżniki
Restauracja przeszła rewolucję pod okiem słynnej restauratorki, w menu klasyki kuchni rodem z Dzikiego Zachodu oraz polskie specjały
Komentarze
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: polsko-amerykańska
- w ofercie uczta dla 2 osób
Uczta 1:
- Zupa: Zupa z gwoździa (kociołek dla dwojga)
- Danie do wyboru: Świąteczny schabowy na smalcu z ziemniaczkami opiekanymi i kapustą zasmażaną lub Grillowany indyk na soczewicy z warzywami i sosem serowym
- Deser: Lody z gorącymi malinami
- Napój: Dzbanek wody z cytryną
Dania kuchni amerykańskiej i polskiej? Stek z rostbefu lub żeberka BBQ? 3 lub 4-daniowa uczta? To i wiele więcej czeka restauracji Polskie Ranczo w Bestwince. Prezentowana na stronie Groupon.pl oferta to wybrana uczta dla 2 osób, którą cieszyć się można w gronie bliskich lub rodziny. Głównym punktem uczty jest danie główne, którym mogą być medaliony z polędwicy, grillowany indyk lub schabowy na smalcu. Na sam koniec, w obu wariantach, serwowany jest deser lodowy z gorącymi malinami, który dodatkowo osłodzi pobyt w Polskim Ranczo.
Warto wiedzieć
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent. Uczta realizowana wyłącznie na wynos w czasie zamknięcia restauracji dla Gości.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Restauracja ma prawo do odmowy realizacji oferty groupon w uzasadnionych przypadkach (święta, rezerwacja lokalu itp.) informując o tym gości w trakcie rezerwacji.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 32 214 16 90 z podaniem kodu zabezpieczającego z min.24-godz. wyprzedzeniem. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem – w przeciwnym razie groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Polskie Ranczo
Nie trzeba przemierzać oceanu i połowy Ameryki, aby poczuć powiew Dzikiego Zachodu. Wystarczy zarzucić lasso na serwowane przez Polskie Ranczo potrawy, wśród których pierwsze skrzypce grają steki. Skomponowane przez słynną w całym kraju restauratorkę menu jest owocem jej wizyty w restauracji. Dzięki temu kowboje przybijający do Polskiego Rancza mogą rozkoszować się stekiem z antrykotu bądź rostbefu, a istne rodeo smaków zafundują sobie, decydując się na rostbef na zimno z chrzanem i sosem tatarskim. Polskie wpływy są widoczne również w innych miejscach karty dań. Na kulinarnym horyzoncie apetycznie majaczy zatem peklowana golonka, pieczona karkówka czy pierogi.