Wyróżniki
W menu 28 rodzajów pizzy, przygotowywanej w piecu opalanym drewnem – m.in.: sycylijska z bakłażanem, oliwkami, kaparami i serem pecorino – impero ze szparagami, pieczarkami i pomidorami – boryna z kurczakiem, papryką, groszkiem i czosnkiem Aromatyczne pasty na bazie sosu z oliwy, śmietany lub pomidorów – 4 rodzaje makaronu do wyboru: spaghetti, penne, farfalle i tagliatelle – np. penne z oliwą, suszonymi pomidorami, brokułami i serem pecorino – farfalle ze śmietaną, kurkami i serem pleśniowym Inne propozycje: dania zapiekane w piecu – naleśniki na słono – dania z ryżu – kilkanaście rodzajów sałatek – kremowe zupy – lekkie zakąski – desery i dużo więcej Miejsce przyjazne dzieciom: dedykowane menu dla najmłodszych – specjalne krzesełka Lokalizacja – Ursynów Oferta limitowana
O tej ofercie
Z jedzeniem pizzy jest jak z wakacyjnym rejsem – przyjemność kończy się dopiero po dotarciu do brzegu. Upewnij się zatem, że Twoja przygoda potrwa odpowiednio długo, i kup groupon na dowolne pizze, makarony i inne dania w Restauracji Presto. Do wyboru masz 1 z 3 opcji 1 39 zł za groupon wart 80 zł, 2 69 zł za groupon wart 160 zł, 3 99 zł za groupon wart 240 zł. Kulinarna podróż Menu Presto obfituje w dania kuchni włoskiej, wśród których znajdziesz ponadczasową klasykę, m.in. pizze przygotowywane w piecu opalanym drewnem, oraz kulinarne ciekawostki, takie jak zapiekane bakłażany czy podpłomyki z oliwą. Nie mogło oczywiście zabraknąć pasty, przygotowywanej na bazie sosu z oliwy, śmietany lub pomidorów i podawanej z wybranym makaronem. Na mniejszy apetyt przewidziano zakąski i zupy, dla entuzjastów zielonego sałatki, a na ukoronowanie posiłku – desery. Dla mięsożerców, np. 1 pizza chłopska z bekonem, jajkiem, pomidorami i szczypiorkiem, 2 pizza di carne z szynką, kabanosami, salami i bekonem, 3 makaron penne z kurczakiem, brokułami, pieczarkami, papryką konserwową i oliwą, 4 polędwica wieprzowa w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem. Na zielono, np. 1 canneloni z farszem szpinakowym zapiekane w beszamelu, 2 pizza impero ze szparagami, pomidorami i pieczarkami, 3 farfalle z grzybami leśnymi, czosnkiem i pietruszką w sosie śmietanowym. 4 sałatka z awokado, pomidorem, ogórkiem, czerwoną fasolą i grzankami, przygotowywana na bazie sałaty lodowej w sosie winegret. Opinie o restauracjach publikuje serwis Gastronauci.pl