Wyróżniki
W ofercie bogata oferta dań kuchni indyjskiej, nepalskiej oraz tajskiej
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: indyjska
Przykładowe pozycje z menu:
- zupa tajska z krewetkami
- kurczak pakora – kawałki kurczaka panierowane w mące z soczewicy
- paneer tikka papadi – ser paneer macerowany w zaprawie z orzechów nerkowca, delikatnie wypełniony pokruszonym papadam, zapieczony w piecu tandoor, podawany z kremowym sosem
- salon tikka – macerowane w sosie jogurtowym pieczone kawałki łososia
- subzi biryani – indyjski ser paneer zapiekany z warzywami i ryżem basmanti
Pełne menu dostępne na stronie.
Warunki
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony. Oferta wyłączona z realizacji 14.02.2019.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 6 grouponów, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 5 przekazać jako prezent. Oferta nie obejmuje menu lunchowego, oraz jest dostępna tylko w lokalu. Groupon można zrealizować od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 17:00.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany wraz z kodem zabezpieczającym. W przypadku przekroczenia wartości grouponu konieczna jest dopłata na miejscu zgodnie z cennikiem w menu. Wymagana jest rezerwacja online.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Mandala
Działające na Mokotowie oraz Śródmieściu restauracje, łączą w sobie indyjskie, nepalskie oraz tajskie smaki. Dla miłośników tych kuchnii powstało menu, które zawiera w sobie zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne, oryginalne dania. O prawidłowość tych kompozycji dbają wykwalifikowani kucharze, którzy zdobyli swoje doświadczenie w wielu krajach Azji Południowej. Na miejscu skosztować można m.in. dań z pieca tandoor, indyjskiego curry, placków tandooru, zup, przystawek, chaur-chaur.