Wyróżniki
Kebab według oryginalnej rodzinnej receptury: codziennie świeże mięso i warzywa Zestaw: soczyste mięso, ryż lub frytki, surówka i 2 sosy 4 lokalizacje do wyboru
O tej ofercie
Aby spróbować egzotycznych smaków, nie trzeba rozsmakowywać się w dalekich podróżach, które mogą siać spustoszenie w portfelu. Przekonaj się o tym w arabskiej restauracji Kebab Hut, gdzie będziesz mógł delektować się popisowym daniem z soczystym gyrosem. Oferta ul. Zakładowa 24, CH E.Leclerc 1 19,99 zł zamiast 29,80 zł za 2 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, 2 39,99 zł zamiast 59,60 zł za 4 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, 3 59,99 zł zamiast 89,40 zł za 6 zestawów obiadowych Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, ul. Bogusławskiego 43 naprzeciwko Urzędu Miasta 4 19,99 zł zamiast 29,80 zł za 2 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Kebab Wołowy, 5 39,99 zł zamiast 69,60 zł za 4 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Kebab Wołowy, 6 59,99 zł zamiast 89,40 zł za 6 zestawów obiadowych Gyros Kebab Hot lub Kebab Wołowy, ul. Świeradowska 51/57, CH Ferio Gaj 7 19,99 zł zamiast 29,80 zł za 2 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, 8 39,99 zł zamiast 59,60 zł za 4 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, 9 59,99 zł zamiast 89,40 zł za 6 zestawów obiadowych Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, ul. Noworudzka 2, CH Twierdza Kłodzka Kłodzko 10 19,99 zł zamiast 29,80 zł za 2 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, 11 39,99 zł zamiast 59,60 zł za 4 zestawy obiadowe Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab, 12 59,99 zł zamiast 89,40 zł za 6 zestawów obiadowych Gyros Kebab Hot lub Döner Kebab. Kebab Hut Tytuł pierwszej arabskiej restauracji we Wrocławiu zobowiązuje, dlatego istniejący od 1995 roku Kebab Hut stara się promować właściwe standardy kuchni orientalnej. Potrawy, które powstają według tradycyjnych receptur, cechuje połączenie smaków właściwych regionowi z elementami zaczerpniętymi od kolonizatorów Francuzów, Anglików, Włochów i Turków. Specjalnością jest gyros przygotowywany na miejscu – świeże mięso tuż przed upieczeniem kucharz posypuje pieczołowicie dobranymi orientalnymi przyprawami. Podawany z ryżem lub frytkami i surówką stanowi smaczny posiłek, którym można delektować się przy dźwiękach skocznej, arabskiej muzyki. W menu nie brakuje jednak dań tworzonych z myślą o tradycjonalistach w tym kotlet z kurczaka, de volaille i wegetarianach np. ryż z sosem warzywnym, kotlet z cieciorki, sałatka arabska.