Brak nowych powiadomień

Komorska 44a, Warszawa

Smaki kuchni azjatyckiej: 35 zł za groupon wart 50 zł na całe menu i więcej w restauracji BOMBAY LOUNGE PRAGA (-30%)

Oferta niedługo się kończy!
Do -30%
Wybierz opcję

Wyróżniki

W menu znaleźć można dania kuchni tajskiej, indyjskiej i nepalskiej – w wersji mięsnej i wegatariańskiej

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
M
Marcin
1 Oceny1 reviews
wrzesień 21, 2020
Jedzenie i obsługa super :)
A
Anna
sierpień 2, 2020
Potrawy wyśmienite, ser Paneer najlepszy jaki jadłam do tej pory, jagnięcina rozpływa się w ustach. Obsługa niesamowicie miła, polecam z całego serca
S
Sara
1 Oceny1 reviews
grudzień 15, 2019
Miejscówka nieciekawa, jedzenie fantastyczne, obsługa bardzo miła. Polecam na wynos :)
E
ewaTOP REVIEWER
33 Oceny17 reviews
grudzień 12, 2019
Bardzo smaczne jedzenie i bardzo miła obsługa tylko dość spartański wystrój wnętrza :)

O tej ofercie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: kuchnia tajska, indyjska i nepalska
  • skład oferty: groupon wartościowy na całe menu
  • groupon można zrealizować od poniedziałku do niedzieli w godzinach otwarcia lokalu: 11.00-22.00

Menu dostępne tutaj

Warto wiedzieć

Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 3 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 2 przekazać jako prezent. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.
Dodatkowe informacje: Groupon można zrealizować od poniedziałku do niedzieli w godzinach otwarcia lokalu.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

BOMBAY LOUNGE PRAGA

Smaki kuchni tajskiej, indyjskiej i nepalskiej odkrywać można w restauracji BOMBAY LOUNGE PRAGA. W menu jest wiele propozycji, które pozwalają odbyć kulinarną podróż do Azji. Szef kuchni serwuje gościom np. dal soup, czyli zupę z soczewicy, smażone pierożki samosa z ziemniakami i zielonym groszkiem z sosem miętowym czy grillowanego kurczaka w maślano-pomidorowym sosie z nerkowcami (butter chicken). Opcją wegetariańską jest np. channa masala – ciecierzyca w sosie pomidorowo-cebulowym ze świeżymi liśćmi curry.