Wyróżniki
Świeże, starannie dobrane, wysokiej jakości produkty zamknięte w słoikach mogą się sprawdzić zarówno w domu, pracy, jak i na wycieczkach
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Firma posiada zaświadczenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
DANIA ZAMKNIĘTE W SŁOIKACH
„Zdrowy Słoik” to innowacyjny produkt, który powstał z myślą o osobach zapracowanych, pragnących zdrowo się odżywiać. Świeże, starannie dobrane, wysokiej jakości produkty zamknięte w szklanych opakowaniach mogą się sprawdzić zarówno w domu, pracy, jak i na wycieczkach. W każdym słoiczku zamknięte są składniki odżywcze i witaminy, podane w postaci smakowitych i aromatycznych dań.
Informacje o ofercie
⭐️oferta obejmuje catering dietetyczny „Zdrowy Słoik”
⭐️liczba słoików: 6, 9, 12 lub 15
⭐️masa: 320 g
⭐️obszar dostawy: cała Polska
⭐️dostawa płatna dodatkowo
⭐️do wyboru 3 opcje dostawy: paczkomat, kurier DPD, kurier w strefie dostaw firmy
W asortymencie dostępne są dania z kurczakiem, indykiem, wieprzowiną, wołowiną, wegetariańskie, z rybą oraz dania Premium (z królikiem, polędwiczkami wieprzowymi oraz łososiem).
Potrawy przygotowywane są ze starannie dobranych, wysokiej jakości składników, w tym naturalnych przypraw i świeżych ziół. Dania poddawane są procesowi pasteryzacji, nie zawierają żadnych konserwantów, a termin przydatności to 40 dni od daty produkcji.
1. Gulasz z kurczaka z warzywami po libańsku
Składniki: kurczak, mięso z ud bez skóry 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), marchew, seler naciowy, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowyregulator kwasowości), por, oliwa z oliwek, imbir, sok z cytryny, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 322 kJ/77 kcal
2. Kurczak Marengo
Składniki: filet z kurczaka 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), pieczarki, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, oliwa z oliwek, czosnek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 269 kJ/71 kcal
3. Tagine z kurczakiem, marchewką i ciecierzycą
Składniki: kurczak, mięso z ud bez skóry, 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), marchew 14%, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), ciecierzyca 6%, cebula, miód pszczeli, oliwa z oliwek, imbir, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 459 kJ/110 kcal
4. Kurczak z soczewicą w sosie pomidorowym
Składniki: filet z kurczaka 38%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa 25% (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), soczewica żółta 23%, cebula, skórka pomarańczowa, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 548kJ/1301kcal
5. Kociołek meksykański
Składniki: filet z kurczaka 40%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), fasola czerwona Kidney (fasola czerwona, woda, sól, kwas askorbinowy- przeciwutleniacz), papryka zielona, papryka czerwona, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 304 kJ/73 kcal
6. Zielone curry z klopsikami drobiowymi
Składniki: filet z kurczaka 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), ekstrakt kokosowy (ekstrakt kokosa 75%, woda), cukinia, papryka zielona, groszek zielony, szczypiorek, imbir, olej kokosowy, czosnek, mieszanka przyprawy, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 397 kJ/95 kcal
7. Kurczak Afritada
Składniki: filet z kurczaka 37%, marchew, ziemniaki, papryka czerwona, papryka zielona, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, oliwa z oliwek, sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól), mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 332 kJ/79 kcal
8. Orzechowe curry z kurczaka
Składniki: filet z kurczaka 32%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), orzechy nerkowca 8,5%, jogurt naturalny (mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, skórka z cytryny, czosnek, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 516 kJ/123 kcal
9. Kurczak z mango
Składniki: filet z kurczaka 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), mango, ekstrakt kokosowy (ekstrakt kokosa 75%, woda), marchew, cebula, imbir, olej kokosowy, czosnek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 383 kJ/92 kcal
10. Strogonow drobiowy
Składniki: filet z kurczaka 37%, pieczarki, papryka czerwona, cebula, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), koncentrat pomidorowy (pomidory, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), oliwa z oliwek, czosnek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 308 kJ/74 kcal
11. Chili con carne z indyka
Składniki: indyk, filet 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), fasola czerwona Kidney (fasola czerwona, woda, sól, kwas askorbinowy- przeciwutleniacz), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, kukurydza, oliwa z oliwek, czosnek, natka pietruszki, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 344 kJ/82 kcal
12. Indyk w sosie z zielonym groszkiem
Składniki: filet z indyka 38 %, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), groszek zielony mrożony 14%, marchew, cebula, ser mascarpone (śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), mąka orkiszowa, oliwa z oliwek, zielona pietruszka, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 411 kJ/98 kcal
13. Klopsiki w sosie pomidorowym z oliwkami i fetą
Składniki: wieprzowina, szynka surowa 43%, passata pomidorowa 11% (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości- lakton kwasu glukonowego) oliwki czarne marynowane 5% (oliwki czarne, woda, sól, glukonian żelazawy-stabilizator) , zielona pietruszka, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, ksylitol, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 690 kJ/165 kcal
14. Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym
Składniki: wieprzowina, schab 43%, papryka zielona, papryka czerwona, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), ananas (ananas, woda, cukier, regulator kwasowości- kwas cytrynowy), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), cebula, miód pszczeli, czosnek, sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól), ocet ryżowy, imbir, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 458 kJ/109 kcal
15. Gulasz z papryką i warzywami
Składniki: wieprzowina, schab 42%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), papryka czerwona 10%, papryka zielona 10%, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, oliwa z oliwek, czosnek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 416 kJ/99 kcal
16. Strogonow wołowy
Składniki: wołowina, polędwica 36%, pieczarki, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), papryk czerwona, ogórek kiszony, cebula, musztarda (woda, ocet spirytusowy i winny biały, gorczyca, cukier, sól, benzoesansodu- substancja konserwująca, barwnik kurkumina), oliwa z oliwek, mąka orkiszowa, czosnek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 319 kJ/76 kcal
17. Chilli con carne z warzywami
Składniki: wołowina, polędwica 43%, papryka czerwona 15%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), ciecierzyca 9%, cebula 7,5%, fasola czerwona Kidney 6% (fasola czerwona, woda, sól, kwas askorbinowyprzeciwutleniacz), czosnek, oliwa z oliwek, zielona pietruszka, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 456 kJ/109 kcal
18. Klopsiki w sosie pomidorowym z fasolką szparagową
Składniki: wołowina, polędwica 38%, fasolka szparagowa mrożona 26%, passata pomidorowa 15% (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), cebula, oliwa z oliwek, pietruszka zielona, czosnek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 347 kJ/83 kcal
19. Marokańskie klopsiki w sosie marchewkowym z morelami i płatkami migdałów
Składniki: wołowina, polędwica 44%, marchew, 20%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), płatki migdałowe 4 %, morele suszone 4%, zielona pietruszka, oliwa z oliwek, czosnek, imbir, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 500 kJ/119 kcal
20. Etiopski gulasz z ziemniaków i marchewki
Składniki: ziemniaki 26%, marchew 25%, papryka czerwona, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), papryka zielona, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), cebula, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 289 kJ/69 kcal
21. Soja w sosie pomidorowym z pieczarkami
Składniki: soja 53%, passata pomidorowa 23% (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), pieczarki 18%, cebula, oliwa z oliwek, kapary, ocet balsamiczny, czosnek, ksylitol, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 599 kJ/143 kcal
22. Ciambotta
Składniki: ziemniaki 29%, bakłażan 22%, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowyregulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), papryka czerwona, cebula, czosnek, kapary, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 242 kJ/58 kcal
23. Adżapsandali
Składniki: bakłażan 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), ziemniaki 17%, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, oliwa z oliwek, czosnek, pietruszka zielona, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 237 kJ/57 kcal
24. Fasolka po nigeryjsku
Składniki: fasola czerwona 46%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), cebula, oliwa z oliwek, substancja słodząca: ksylitol, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 322 kJ/77 kcal
25. Muttar tofu
Składniki: bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), tofu 24% (woda, ziarna soi), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), groszek zielony, papryka czerwona, cebula, imbir, sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól) czosnek, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 282 kJ/67 kcal
26. Curry z fasolki szparagowej i ziemniaków
Składniki: fasolka szparagowe 30%, ziemniaki 22%, marchew 25%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), ekstrakt kokosowy (ekstrakt kokosa 75%, woda), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), imbir, olej kokosowy, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 302 kJ/72 kcal
27. Caponata: gulasz z bakłażanów i pomidorów
Składniki: bakłażan 40%, passata pomidorowa 14% (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), cebula, seler naciowy, oliwki zielone marynowane (oliwki zielone, woda, sól, glukonian żelazawy-stabilizator), oliwa z oliwek, kapary, ksylitol, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 207 kJ/50 kcal
28. Morszczuk w sosie słodko-kwaśnym
Składniki: morszczuk, filet 41%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), marchew, ananas (ananas, woda, cukier, regulator kwasowości- kwas cytrynowy), papryka czerwona, papryka zielona, miód pszczeli, skrobia ziemniaczana, czosnek, oliwa z oliwek, sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól), imbir, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 456 kJ/109 kcal
29. Miruna w sosie curry
Składniki: miruna, filet 37%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), papryka zielona, ekstrakt kokosowy (ekstrakt kokosa 75%, woda), cebula, limonka, imbir, sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól), mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 277 kJ/66 kcal
30. Pulpety z dorsza w pikantnym sosie Harissa
Składniki: dorsz, filet 44%, papryka czerwona 26%, passata pomidorowa (pomidory bez skóry krojone, sok pomidorowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), cebula, jaja, oliwa z oliwek, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 456 kJ/109 kcal
31. Królik w Sosie koperkowym z mini marchewką i brokułami
Składniki: królik 37%, brukselka mrożona 17%, marchew 14%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), ser mascarpone (śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula, koperek, oliwa z oliwek, cytryna, mieszanka przyprawa, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 499 kJ/119 kcal
32. Pulpety z łososia z fasolką szparagową i szpinakiem
Składniki: łosoś, filet bez skóry 41% %, fasolka szparagowa mrożona 13%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), szpinak 11%, jaja, marchew, cebula, musztarda 5%, ser mascarpone (śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), koperek, oliwa z oliwek, cytryna, mieszanka przyprawa, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 625 kJ/149 kcal
33. Polędwiczki w sosie musztardowym z pieczarkami i dynią
Składniki: polędwica wieprzowa 37,5 %, pieczarki 12,5%, dynia 12,5%, bulion warzywny (woda, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, kapusta włoska, przyprawy), marchew, cebula, musztarda 5%, ser mascarpone (śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), oliwa z oliwek, pietruszka zielona, mieszanka przypraw, sól.
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 377 kJ/90 kcal
Warunki
⏳Groupon ważny przez 3 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
⚠️Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać wiele grouponów.
✉️Realizacja: zamówienia należy składać mailowo na adres: zamowienia@dietering.com. Wraz z zamówieniem należy dołączyć załączniki pdf z zakupionym grouponem oraz potwierdzenie zapłaty za dostawę (15 zł Paczkomat, 17 zł kurier w strefie dostaw firmy, 22 zł kurier DPD). Kwotę należy przelać na konto: Studio Zdrowia Dietering Jarosław Gołyźniak Stara Wieś 219, 33-325 Krużlowa Wyżna, numer konta mBank PL 02 1140 2004 0000 3502 8174 9386 (w tytule przelewu: imię i nazwisko zamawiającego).
Przy wyborze więcej niż 2 słoików z wołowiną lub rybą w ramach jednego grouponu - każdy następny słoik płatny dodatkowo 5 zł. Kwotę należy doliczyć do kwoty za dostawę.
Do każdego słoika z królikiem, łososiem i polędwiczkami wieprzowymi obowiązuje dopłata 5 zł.
W celu realizacji zamówienia należy podać następujące dane:
- imię i nazwisko
- dokładny adres dostawy wraz z kodem pocztowym (lub adres paczkomatu)
- adres mailowy
- numer telefonu do kontaktu
✏️Dodatkowe informacje: Zamówienia realizowane są do 5 dni roboczych po zaksięgowaniu wpłaty (lub przysłania potwierdzenia przelewu). W przypadku dostawy kurierem firmy Dietering w strefie dostaw - firma poinformuje klienta o terminie dostawy.
Przy wyborze dania należy podać pełną nazwę dania w słoiku lub numer, którym danie jest oznaczone (1, 2, 3 itd...) oraz liczbę sztuk.
W przypadku dodatkowych pytań możliwy kontakt tel. 537 444 030 lub 534 777 793.