Wyróżniki
Różnorodne dania w słoikach to pomysł na szybki obiad, do którego wystarczy dodać tylko ulubione dodatki, np. kaszę, ryż, makaron
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Firma posiada zaświadczenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
Szczegóły:
W ramach jednego kuponu wybór między:
1.dowolne dania przygotowane zgodnie z zaleceniami Narodowego Programu Zdrowia „Żyjmy dłużej”: catering dietetyczny w słoikach
2.dowolne dania licencjonowane przez Instytut Zdrowia dr Ewy Dąbrowskiej, cennik
- do wyboru, dania bezmięsne (stosownie do zaleceń dr.Dąbrowskiej w pierwszej fazie kuracji), dania z dodatkiem mięsa (stosownie do zaleceń dr Dąbrowskiej w drugiej fazie kuracji) oraz dania o zmniejszonej zawartości białka
- dania nie zawierają glutenu i dodatków orzechów, odpowiednie dla osób z ograniczeniami żywieniowymi
- w każdym słoiku podawany jest dokładny skład, który pozwoli na dokonanie stosownego wyboru
- wybrane soki i dodatki, które są tańsze, można zrealizować w ramach wykupionego kuponu, lub dopłacić przy opłacie za przesyłkę.
Z jednego słoika można zrobić 2 obiady, dodając np. ryż, kaszę lub makaron. Przy przechowywaniu w lodówce, przydatność do spożycia wynosi do 30 dni, a po otwarciu należy je spożyć w ciągu 24 godzin. Dania nadają się także na pobyt wakacyjny dietetyczny.
Przykładowe dania w słoikach:
- tagliatelle z cukinii
- kurczak po toskańsku
- pulpeciki z suszonym pomidorem
- grillowana cukinia po włosku
- grzyby moon po chińsku
- pulpeciki z indyka z szpinakiem
Opis przygotowywanych dań można znaleźć tutaj.
Warunki
Domowa przetwórnia
Powstała w 2000 roku firma zdobywała doświadczenie w produkcji garmażeryjnej, od 2010 roku skupia się na dietetyce i przygotowywaniu diet pudełkowych oraz dań i deserów słoikach, a od 2019 roku – również soków. Specjalnością Cateringu Domowa przetwórnia jest także dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej. Dzięki oferowanym usługom klienci mogą liczyć nie tylko na wygodę, ale przede wszystkim różnorodne smaki oraz dbałość o jakość potraw (unikanie konserwantów i wzmacniaczy smaku, rozwaga w używaniu soli i cukru) przygotowywanych zgodnie z zaleceniami Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej.