zamknij
Multikino

Poznańska 5, Warszawa

Kuchnia francuska: 5-daniowe menu degustacyjne dla 2 osób od 150 zł w Bonjour

Wybierz opcję
Ponad 10 odsłon dziś, więc działaj teraz!

Wyróżniki

Sezonowe menu degustacyjne to okazja do skosztowania różnych, starannie skomponowanych dań kuchni francuskiej

Komentarze

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: francuska
  • skład oferty: sezonowe menu degustacyjne (dla 1 osoby podane zostaną: 2 przystawki, 2 dania główne, deser) oraz karafka wody lub degustacja win francuskich dopasowanych do dania
  • oferta ważna na miejscu

Menu - menu jest sezonowe i ulega zmianie, informacje dostępne tutaj

  • rillettes z kaczki, piklowane owoce, pieczywo
  • krem z dyni, pigwa, ser gorgonzola
  • sałata z kozim serem, kolorowe buraki, pomarańcza
  • wołowina po burgundzku, purée truflowe, piklowana cebula
  • deser (należy zapytać kelnera o dostępne desery)

Menu degustacyjne, to specjalnie przygotowany zestaw dań przez szefa kuchni. Menu degustacyjne składa się zwykle z kilku dań mających zaprezentować wizję szefa kuchni. Menu tego typu może być także połączone z degustacją win dopasowanych do każdego z serwowanych dań.

Warunki

Groupon można zrealizować na miejscu. Wymagana rezerwacja z min. 24-godz. wyprzedzeniem Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 791 462 281. Podczas rezerwacji należy podać kod zabezpieczający. Oferta nie łączy się z innymi promocjami lokalu, nie obowiązuje na lunchowe menu. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon. Limit grouponów do wykorzystania na 1 osobę: 1. Limit grouponów, które dodatkowo można przekazać jako prezent: 1. Groupon ważny przez 1 mies. od daty zakupu i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony. Po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.

Bonjour

Na tych, którzy lubią dobrze zacząć dzień, Bonjour czeka już od rana ze śniadaniową propozycją. Menu jest sezonowe i inspirowane kuchnią francuską, więc o poranku delektować się można np. tostem, jajkami po benedyktyńsku czy croissantem i świeżo parzoną kawą. Nieco późniejszą porą szef kuchni może zaserwować ślimaki z patelni albo pierogi z kaczką confit. Ciekawą opcją są też brunche, w trakcie których można skosztować nowych kompozycji smakowych. Na deser warto skusić się na makaroniki.