zamknij
Użyj kodu APKA i uzyskaj do 25% zniżki. Dziś koniec. Niektóre oferty mogą być wykluczone z promocji.

Baltin Hotel & SPA****

Akacjowa 31A, Mielenko

Kolacja degustacyjna dla 2 lub 4 osób w Baltin Hotel & SPA**** (do -36%)

Wybierz opcję
Do 5% zniżki od ceny sprzedaży, maks. 100zł
Promo Code APKA. Ends 4.10.
Użyj kodu
Ponad 50 odsłon dziś, więc działaj teraz!

Wyróżniki

Pomysł na romantyczny wieczór we dwoje lub spotkanie rodzinne z możliwością degustacji przysmaków polskiej kuchni w wykwintnym wydaniu

Komentarze klientów Groupon

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: polska
  • skład oferty: kolacja degustacyjna + opcjonalnie: dowolny napój bezalkoholowy
  • oferta ważna na miejscu

Kolacja degustacyjna:

  • bulion domowy z pielmienie
  • grillowana polędwica wieprzowa z puree z selera z sosem wiśniowym
  • lodowa kula na gorąco z owocami i sosem truskawkowym

Warunki

Groupon można zrealizować na miejscu. Wymagana rezerwacja z min. 24-godz. wyprzedzeniem Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 94 712 51 25. Podczas rezerwacji należy podać kod zabezpieczający. Oferta niedostępna w okresie od 15 czerwca do 15 września. Dni i godziny otwarcia: cały tydzień od 13:00 do 22.00. Brak możliwości realizacji w terminie 15-19 czerwca. Limit grouponów do wykorzystania na 1 osobę: 1. Limit grouponów, które dodatkowo można przekazać jako prezent: 1. Groupon ważny przez 2 mies. od daty zakupu i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony. Po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.

Baltin Hotel & SPA****

Zlokalizowany w Mielenku nad morzem 4-gwiazdkowy hotel oferuje luksusowe apartamenty z pełnym wyposażeniem oraz dodatkowymi atrakcjami dla swoich gości. Na miejscu można relaksować się korzystając z usług strefy spa i wellness z łaźniami parowymi oraz wypoczywać na basenie. Nie sposób również pominąć oferty tutejszej restauracji, która oferuje „kulinarną podróż w różne zakątki świata”. Tutejszą specjalnością są dania kuchni słowiańskiej, śródziemnomorskiej i dalekowschodniej. Wszystko to dopracowane zostało z pasją przez szefa kuchni, który dba o bogactwo smaków, aromatów i kolorów.