Wyróżniki
W menu m.in. rolada śląska wołowa, duszone policzki wieprzowe, placki ziemniaczane z gulaszem wołowym
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Wybierz 1 z 3 opcji
Groupon wartościowy do wydania na całe menu
- 20 zł za groupon wart 30 zł
- 40 zł za groupon wart 60 zł
- 66 zł za groupon wart 100 zł
Przykładowe menu:
Zupy:
- rosół z kołdunami lub makaronem
- barszcz z czeburekiem
- zupa grzybowa z lanym ciastem
Sałatki:
- sałatka z grillowaną wołowiną – zielone sałaty, pomidor, ogórek, cebula, kukurydza, jajko w koszulce
- sałatka z serem dziugas – zielone sałaty, orzechy prażone, pomidory koktajlowe, cebula czerwona, dip winogronowy
Dania główne:
- cepeliny z mięsem wieprzowym lub twarogiem
- policzki wieprzowe duszone w warzywach z sosem demi-glace podane z karmelizowanymi buraczkami i purée szczypiorkowym
- kołduny w sosie śmietanowo-cebulowym
- gulasz z ciecierzycy z warzywami podany z chrupiącym podpłomykiem
Ryby:
- polędwica z dorsza z konfiturą z czerwonej cebuli z szpinakowym purée i pieczonym kalafiorem
Desery:
- sękacz z lodami
- szpajza
- owoce zapiekane pod kruszonką lub bezą
Pełne menu dostępne tutaj.
Warunki
Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 5 grouponów, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta dotyczy tylko propozycji z karty dań.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 726 504 040 z podaniem kodu zabezpieczającego.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Kołdun i Kluska
Mariaż dwóch kuchni stal się początkiem istnienia restauracji Kołdun i Kluska. Jak sama nazwa wskazuje, w położonym w Tychach lokalu skosztować można różnych wariacji tych polskich i litewskich przysmaków. Odwiedzający lokal goście spróbować mogą takich dań, jak m.in. cepeliny z mięsem wieprzowym lub twarogiem czy żeberka na kapuście zasmażanej, podane z ziemniakiem faszerowanym pieczarkami.