Brak nowych powiadomień

Al. Wojska Polskiego 65, Szczecin

3-daniowa uczta kuchni polskiej dla 2 osób za 99,99 zł i więcej opcji w Willi West-Ende

Wybierz opcję

Wyróżniki

W menu m.in. rosół, zrazy staropolskie, dorsz smażony, medalion z karkówki, panierowany kotlet schabowy, jabłecznik lub sernik na gorąco

Komentarze

100% Sprawdzonych Recenzji
Wszystkie recenzje pochodzą od osób, które skorzystały z ofert tego partnera.
M
MIROSŁAWHELPFUL REVIEWER
3 Oceny3 reviews
luty 2, 2021
Wszystko smaczei dobre, miła obsługa
A
AnnaTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
40 Oceny26 reviews
luty 2, 2021
Mimo obostrzeń covidowych perfekcyjna recepcja i obsługa.
T
TadeuszHELPFUL REVIEWER
16 Oceny4 reviews
luty 2, 2021
W pełni polecam.
G
GrzegorzHELPFUL REVIEWER
3 Oceny3 reviews
luty 2, 2021
Lokal wygląda naprawdę wspaniale. Obsługa na wysokim poziomie. Jedzenie idealne i ogromne porocjie.
J
JolantaHELPFUL REVIEWER
8 Oceny1 reviews
luty 2, 2021
Nie tylko smacznie, jest PIĘKNIE! Urocze miejsce!
M
MIROSŁAWHELPFUL REVIEWER
3 Oceny3 reviews
luty 2, 2021
Dobre jedzenie dobra obsługa polecam
R
RenataHELPFUL REVIEWER
1 Oceny1 reviews
luty 2, 2021
Świetne jedzenie naprawdę pyszne obsługa bardzo miła doskonale się czuliśmy cisza i świetny nastrój polecam
E
EwelinaHELPFUL REVIEWER
3 Oceny3 reviews
luty 2, 2021
Bardzo duże porcje, wszystko pyszne. Gorąco polecam ! :)
Zobacz wszystkie opinie

O tej ofercie

Szczegóły:

W skład zestawu dla jednej osoby wchodzi:

  • poczęstunek od szefa kuchni
  • wybrana zupa
  • drugie danie
  • deser
  • lampka wina czerwonego lub białego

Oferowane menu:

Zupy:

  • rosół z makaronem lub kołdunami
  • krem ze świeżych warzyw sezonowych z grzankami
  • zupa dnia polecana przez szefa kuchni

Drugie danie:

  • zrazy staropolskie wieprzowe, sos cygański, ziemniaki z wody z koperkiem lub kluseczki śląskie bazyliowe, buraczki
  • dorsz smażony, sos pomarańczowo-chilli, ryż kolorowy,surówka z marchwi z chrzanem
  • golonka po bawarsku, ziemniaki z wody z koperkiem
  • medalion z karkówki, kurki w śmietanie lub sos z leśnych grzybów, ziemniaki opiekane na maśle z ziołami, surówka z białej kapusty
  • stek z łososia podany na szpinaku, ziemniaki opiekane na maśle z ziołami, surówka wiosenna
  • roladki drobiowe z warzywami, sos pieprzowy, ziemniaki purée pieczone lub pieczone, surówka wiosenna
  • kotlet schabowy panierowany, kapusta zasmażana, ziemniaki purée pieczone
  • danie dnia polecane przez szefa kuchni

Deser:

  • jabłecznik lub sernik na gorąco z gałką lodów
  • panna cotta z malinami i bitą śmietaną
  • deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
  • deser dnia polecany przez szefa kuchni

Restauracja dba o dania inspirowane porami roku, dlatego dodatki do dań głównych mogą ulegać sezonowym zmianom.

Warto wiedzieć

Groupon ważny przez 3 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 4 groupony, ale wykorzystać maks. 2 groupon, a 2 przekazać jako prezent. Lampka wina tylko dla pełnoletnich klientów restauracji. Podczas jednej wizyty nie można łączyć grouponów oraz nie ma możliwości realizacji przyjęć okolicznościowych. Do końca stycznia 2021 r., realizacja grouponu tylko na wynos, po uprzednim wyborze dań i umówieniu terminu pod numerem telefonu: 605 780 997.
Dodatkowe informacje:
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. Rezerwacja online jest niezbędna. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie. Potwierdzone rezerwacje mogą być odwołane lub zmienione do 24 godzin przed planowanym terminem rezerwacji. Prawo do anulowania rezerwacji w ciągu 14 dni przysługuje tylko wtedy, gdy rezerwacja nadal może zostać anulowana.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

Willa West-Ende

Powstały prawdopodobnie pod koniec lat 70. XIX wieku budynek utrzymany jest w stylu włoskiego neorenesansu – po dziś dzień cieszy oczy wyjątkowym wystrojem i architektonicznymi detalami. W ciepłe dni goście wypoczywać mogą w ogrodzie, odnajdując spokój w cieniu drzew i w otoczeniu bujnej zieleni. Hotelowe pokoje i apartamenty posiadają łazienki i wyposażone są w TV oraz łącza internetowe.

O podniebienia gości dba szef kuchni, serwując polskie specjały, w tym tradycyjne dania mięsne, rozmaite zakąski i aromatyczne zupy. W trosce o walory smakowe nie używa się tu półproduktów ani konserwantów. Na specjalne życzenie kucharze przygotowują potrawy dostosowane do preferencji zamawiających. W każdy piątek restauracja zaprasza na dancingi przy muzyce na żywo.