Komentarze
W skrócie
Wybierz 1 z 3 opcji
Półmisek mięs lub ryb i owoców morza:
- 79 zł zamiast 140 zł dla 2 osób,
- 149 zł zamiast 280 zł dla 4 osób,
- 219 zł zamiast 420 zł dla 6 osób.
Zestawy do wyboru:
Zestaw I – półmisek mięs dla 2 osób
Starter - mix specjalności dnia
- fajitas z kurczaka zapiekany serem z chrupiącą papryką aromatycznymi ziołami
- roladki ze schabu faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami zawijane w plastry wędzonego boczku
- medaliony z polędwiczki wieprzowej zapiekane z pastą brokułowo-lazurową
- bukiet grilowanych warzyw z tymiankiem zapiekanych w pergaminie z masłem
- mix sałat z fetą z aromatycznym sosem winegret
- pieczone ziemniaki
- ryż smażony z zielonym groszkiem i przyprawą curry
- sosy: czosnkowy, grzybowy, pieprzowy
Zestaw II – półmisek ryb i owoców morza dla 2 osób
Starter: mix specjalności dnia
- krewetki pieczone w pergaminie z warzywami i ziołami
- szaszłyki z łososia zawiniętego w plastry grillowanej cukinii
- dorsz zapiekany w sosie szpinakowym z serem mozzarella i pomidorami
- chrupiące kawałki miruny w panierce kukurydzianej
- frytki
- sałatka ze świeżych warzyw z sosem winegret
- grillowane warzywa
- dip czosnkowy, słodko-kwaśny, curry
Warunki
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu (z wyłączeniem 14.02. i 08.03.2017) i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu - wystarczy, że weźmiesz go na urządzeniu mobilnym.
Sprawdź dostępne terminy, kup groupon i rezerwuj tel. 531 414 843. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Rucola
Restauracja proponuje eklektyczną kuchnię, opartą na łączeniu tradycyjnych, polskich receptur z akcentami kuchni międzynarodowej i nowoczesnymi trendami dietetycznymi. Wśród rozmaitych propozycji nie brakuje dań mięsnych, rybnych czy wegetariańskich. Oprócz blisko 25 rodzajów pizzy zamówić można także włoską pastę czy ciabattę, ale nie mniej kusi tradycyjny polski żurek czy krem z leśnych grzybów. W menu są także świeże sałatki, naleśniki wykwintne i na słodko, a także codziennie nowa oferta lunchowa, złożona z zupy i dania głównego.
Warto pamiętać również o konkursie „Korona Smakosza” na najlepsze restauracje, w którym organizatorzy oddają głos konsumentom. W szczecińskiej edycji wzięło udział 48 lokali gastronomicznych, spośród których konsumenci uznali firmę Rucola za najlepszą w kategorii relacja jakość-cena.