Klub Koneserów Smaku zaprasza na romantyczną 4-daniową kolację dla dwojga za 89 zł w Villi Antonina w Sopocie (zamiast 200 zł)

Cena wyjściowa Zniżka Oszczędzasz
200 zł 56% 111 zł
Kup jako prezent
379 kupionych

W skrócie

  • Antonina Villa & Restauracja: unikalne połączenie stylu, komfortu i przyjaznej atmosfery 
  • Warte spróbowania: francuskie pierożki faszerowane szpinakiem i fetą w sosie imbirowo-limonkowym – consommé pomidorowe z ziołowymi grzankami i słodką śmietaną – łosoś w orzechowej skórce na kaparowo-orzechowym tagliatelle – kielich duszonych w porto gorących wiśni z lodami waniliowymi – lampka wina
  • Lokalizacja: ul. Obrońców Westerplatte 
  • Oferta limitowana
  • Oferta objęta programem Bezpieczny Groupon

Warunki

  • Groupon ważny do 06.04.2013 i dostępny od razu po zakupie w zakładce „Moje Konto" 
  • Oferta obejmuje 4-daniowa kolację dla 2 osób
  • Dla każdej z osób przystawka, zupa, danie główne, deser i napój 
  • Pełny spis potraw znajduje się pod treścią oferty
  • Podczas 1 wizyty można wykorzystać maks. 1 groupon Konieczna rezerwacja tel. (58) 710 00 09

Choć najkrótsza droga do serca ukochanej osoby wiedzie przez jej żołądek, to obiektu westchnień nie warto narażać na kulinarne eksperymenty. By nie obejść się smakiem, kulinaria pozostaw w rękach profesjonalistów z Villi Antonina, którzy oczarują Cię 4-daniową romantyczną kolacją dla dwojga za 89 zł zamiast 200 zł.

Pysznie w luksusie
Niebanalne wnętrza urządzone w eleganckim dworskim stylu, subtelne pastelowe kolory oraz stylowe meble i tkaniny tworzą niezwykle przyjazną i pełną komfortu atmosferę, która sprawia, że Villa Antonina jest idealnym miejscem na uroczystą kolację we dwoje. Zachwycające podniebienie smakołyki zwieńczone lampką wina sprawią, że wspólny wieczór zapamiętacie na długo.

Dania dostępne w ramach oferty:

1) przystawka: tatar ze śledzika bałtyckiego z piklami i balsamiczną nutą LUB francuskie pierożki faszerowane szpinakiem i fetą w sosie imbirowo-limonkowym,

2) zupa: consommé pomidorowe z ziołowymi grzankami i nutką słodkiej śmietany LUB delikatny bulion drobiowy z kładzionymi kluseczkami,

3) danie główne: grillowany kurczak w sosie figowym LUB łosoś w orzechowej skórce na kaparowo-orzechowym tagliatelle LUB roladki z polędwiczki wieprzowej z suszonymi pomidorami i lazurem w sosie krewetkowym,

4) deser: semifreddo, mrożony deser z białej czekolady z sosem owocowym LUB kielich duszonych w porto gorących wiśni z lodami waniliowymi,

5) napój: lampka wina LUB dowolny napój bezalkoholowy o pojemności 0,2l.

Image 1